Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala111111111111

czy lubicie bez majtek w mini ?

Polecane posty

Lomu z krępowaniem to nie ma nic wspólnego, po prostu nie chce zepsuć debiutu Alicji :-)

Alicio jak mówisz do mnie to nie używaj określeń dotyczących Ciebie :-P Uśmiałam się jak nigdy a teraz dobranoc :-)

Gość mala111111111111
dzisiaj tez sie pokazalam bez majteczek w autobusie ale koles mial mine hihihi super frajda

Gość Xzgredek1
Ewka. Masz racje 100%. Taka co pokazuje cipe przez normalnego faceta nie bedzie brana wogole pod uwage jako np kandydatka na dziewczyne.Jedynie na raz i spadaj na drzewo galezie prostowac.

Gość galoper
Jasne a przed mówca to lubi się bzykac przez dziurkę w przescieradle Ha ha żeby cipulki nie widzieć:) :) Niech każdy żyje z zgodnie własnym sumieniem ... Jak się nie podoba można nie patrzeć. :) I podejrzewam że tak odważna kobietka To sama decyduje czy wybzyka tego czy tamtego gościa hmm I potem go na drzewo posyła :) Podsumowując To mam wrażenie że większość NAS FACETÓW marzy o zaje-fajnej kobiecie czytaj kochance a jak się jakąś odważną trafi to już słychać głosy że jest na jeden raz ... Hmm Zła kobieta i takie tam. A czy taki koleś który wyrywa taką dziewczne z jedną myślą w głowie Mając świadomość że planuje tylko zaliczenie Poczym następna i następna jest Jest ok zastanowcie się zanim kogoś ocenicie ....ale się rospisalem:)

Gość wuj-zenon
O co te kłótnie? Wróćmy może do tematu, bo jest całkiem ekscytujący. Też nie uważam, że należy obnosić się z genitaliami na wierzchu, ale to nie znaczy, że nie można trochę zaszaleć ze swoim mężczyzną. Moja żonka np., często zostawia bieliznę w domu, jak razem wychodzimy. Na wakacje nie zabiera wcale i, jak to na wakacjach, zawsze chodzi w mini. Czy jest zdzirą? Czy rozkracza się przy ludziach na ulicy? Nie. Czasem "niechcący" usiądzie, schyli się, ale ten kto dojrzy wstydzi się najbardziej, bo nie ma w tym wulgarności. JA to uwielbiam, a ją podnieca to, że jestem napalony. Oboje korzystamy, więc radzę odważyć się na odrobinę szaleństwa, a nie wybrzydzać.

Gość młody_ładny
lubie takie dziewczyny co pokazują cipe, próbuje moją dziewczynę namówić na mini bez majtek Do autorki topiku ile masz lat??

Temat ciekawy ekscytujacy ,jednak nie dla wszystkich co widac po niektorych odpowiedziach. Do pewnych rzeczy trzeba jednak dorosnac. Nie o tym jednak chcialem napisac ,lecz o mojej przygodzie jaka mnie spotkala .Bylem w galeri handlowej w jednym ze sklepow . Przegladalem towar na jednym z regalow ,kilka metrow ode mnie ,w innym rzedzie zauwazylem lodna kobiete okolo 30 lat ubrana w sukienke i kucajaca wsrod regalow. Przegladala cos na nizszych polkach. Byla zwrocona w moim kierunku ,miala lekko rozchylone nozki . Wiedziala ze to zauwazylem . Zatrzymalem sie dluzej w tym miejscu dyskretnie spoladajac w jej strone rownoczesnie udajac ze cos przegladam na polce. Wiedziala ze patrze na nia ,jej nozki rozchylily sie jeszcze bardziej ,tak ze widzialem juz jej majteczki a krotkiej chwili rozlozyla je bardzo szeroko .Widok cudowny . Oczywiscie nie trwalo to dlugo bo nie moglo. Podszedlem jednak i ja w to miejsce gdzie ona byla .Na koniec usmiechnelismy sie do siebie.

Zabraklo miejsca w poprzednim poscie. Wielki szacunek dla tej kobiety i tych ktore maja fantazje ale i potrafia je realizowac. Chcialbym jeszcze kiedys przezyc taka przygode.