Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala111111111111

czy lubicie bez majtek w mini ?

Polecane posty

i co za "se"? po polsku nie umiesz? wiochą na kilometr zalatuje! do szkoły a nie bez majtek na imprezę :-P

Ewka - seri poczytaj. Alicja jest z tych, co w majtkach chodzą :P

kaffe schodzi na psy przez takich jak Ty [jest jeszcze stado suk, nie obrażając suk :-P] i nie zaczynaj pyskówek bo nie błyszczysz tym

Gość sdcecewew
oj oj bajkopisarze mitomanii. lepiej sie zajmijcie cipkami żon bo tacy z was wojownicy z pałami a własnej kobiety do orgazmu nie umiecie doprowadzić swoją drogąnie przypominam sobie żebym kiedykolwiek komus świeciła goła cipką po oczach ani nikt znany mi tego nie pokazywał ani sie z takim ustrojstwem nie spotkałam :O trze sie było nie żenic tylko latać za cipkami, a jak juz sie ma kobiete to trzeba o nia dbać wszystkim kobietom należy się szacuenk, cześc i uwielbienie. kobiety powinny same sie szanować i nie dac sie szowinistycznym świniom. kobieta przeżyje bez faceta a facet bez kobiety to by sie zapił obesrany w fotelu przed tv w syfie. taka prawda

"kobieta przeżyje bez faceta a facet bez kobiety to by sie zapił obesrany w fotelu przed tv w syfie. taka prawda" A po ilu latach, bo nie wiem ile czasu mi zostało...? :classic_cool:

A w ogóle to kiedy Wy z tymi gołymi cipkami latacie, jak na kaffe przesiadujecie stale? :-P I dyskusje aż czkawki można dostać :-P

16:22 [zgłoś do usunięcia] ewka ;-) nie na kogo tylko na co na opalanie toples w centrum miasta, ostatnio mnie to kręci ale dostałam już dwa mandaty, a poza tym teraz się policjanci nie chcę odczepić, przyłażą pod byle pretekstwm :classic_cool:

Gość sdcecewew
zależy jak mocną masz wątrobę tak czy siak trzeba o kobiety dbać. bo my jestesmy delikatne i wymagające. prawdziwy facet

Alice wyraźnie ci siada na psychikę, już mnie Noorthon prześladował i łaził za mną po kaffe, teraz Ty? Dla jasności wolę facetów :-P A Ty dziecko zobacz w Wikipedii co to jest żart i ironia :-P

Gość sdcecewew
ucięło mi. prawdziwy facet dba o swoja kobietę i jeśli ona czuje że on ja kocha to wtedy ona sama bedzie sie dla niego starała. a jak widzi ze oglada sie na cipki koleżanek to ma juz na niego wyjebane i sie nie stara. potwierdzone und sprawdzone

powodzenia w czytaniu moich wpisów, trochę tego jest, to może na jakiś czas łaskawie zamilkniesz jak nie masz nic do powiedzenia :-P

Alice zakończ tę żenadę, z takim słownictwem możesz iść na ulicę i dupy dawać :-P