Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieznajomyy123

Schudlem 15 kg w miesiac szoooook chetnie podpowiem

Polecane posty

Gość Nieznajomyy123

do tej pory nie moge uwierzyc bez jakis.specjalnych zupek i tym podobnym gownem miesiac temu stajac na wadze nie mialem powodow do radosci waga zatrzymala sie na 85 kilogramach gdzie przy wzroscie 174 to juz otylosc minimalnie minalem skale nadwagi hehe sylwetka jako tako ale widoczny brzuch ktory naprawde powodowal dyskomfort moje rozmiary byl juz na rozmiarze XL gdzie wczesniej mialem.M -L oczywiscie zabralem sie odchudzanie gdzie po pierwszych 3 dniach spasowalem glod sie zbuntowal.i wylodowalem w mc donaldzieee taca byla.obfita sporo jedzeniaa skusilem.sie na frytkii reszte okolo.4.kanapek.wyrzucilem do.koszaa jakie bylo zdziwienie obslugii hehe okej moze opowiem jak pokrotce zaczelem dochodzic do celu. nie jestem dietetykiem a ni innym specjalistąa wszystko internet i moje przypodobania pierwsze dni to porzucenie slodyczy napoji gazowanych przerzucilem sie na wode cytrnową chleb ciemny kefiry jogurty plus wafle ryzowe ktore potrafia ograniczyc laknieniee przykladowy jadlospis dla.osoby fizycznej z racji ze wykonuje fizyczna prace potrzebuje miesa itp rano - musli z mlekiem , do tego 3 kromki razowego chleba z szynka z salata plus pomidoraa czasami tez kafe bez cukru pilem by dostac kopa do tego bralem tabletki to taki "chamulec glodu" redukcji drugie sniadanie okolo 12 mala.przekaska typu pieczywo wazaa lub suszone owoce obiado kolacja(pozno wracam.wie .tak.to.wyglada) np gotowana mieszanka warzywna plus gotowane mieso czym pozniejsza pora tym mniejsza racja do tego caly czas pilem duzo wody cytrynowej niegoazowanej do tego bieganie co wieczor po wszystkim plus brzuszki sledzilem tez Indeks Glikemiczny ktory odegral tutaj kluczowa role waze 70 kg do prawidlowej wagi brakuje mi 5 kg wystarczy chcec ja sam nie wiem jak znalazlem tyle samozaparcia i checi teraz pilnuje sie by nie popasc w efekt yoyo sluze pomocą jesli ktos ma ochote

Gość Nieznajomyy123
Sorry, blad, schudlem 1,5 kg*

Gość gdgttytyyt
to malo, ja w miesiac schudlam 3 kg, 1 kg na tydzien jest zdrowo, mac do 4 w miesiac

Gość fabriiizza
1,5 kg w miesiac? no to faktycznie radosc hahahaha

Gość Nieznajomyy123
tamten pierwszy to podszyw :-):-)

Gość gdgttytyyt
15 kg w miesiac to istna paranoja, efekt jojo gwarantowany i zrujnowanie zdrowia!!!!!!!!!!!!!! 1,5 juz dobrze ale malo, ladnie i zdrowo to by bylo 4 kg

Gość fabriiizza
nie wierze, nie mozna schudnac az 15 kg w miesiac, musialbys nic nie jesc a przy tym jadlospisie co podales jest to niemozliwe,4 kromki chleba razowego? no prosze cie, ten temat to prowokacja.