juchaaa 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 TAK JAK W TEMACIE SZUKAM WSPARCIA W TRUDNYCH STARANIACH O DZIDZIE ZAPRASZAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość byloginkilokiek Napisano Czerwiec 11, 2012 w trudnych staraniach?:O jeszcze nie zaczelas anihhahahahhahaah dolacz do innych topikow nie malo na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juchaaa 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 SKAD PEWNOSC ZE NIE??? POZATYM PODOBNYCH TOPIKOW JEST MNOSTWO ALE CUDEM JEST SIE TAM DOSTAC ZAZWYCZAJ SA TO ZAMKNIETE GRUPY OSOB.SADZE ZE NIE JEST PROBLEMEM ZALOZENIE NOWEGO MOZE AKURAT KTOS ZACZYNA STARANIA A W GRUPIE RAZNIEJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 Proponuję zacząć od wyłączenia Caps Locka. Przyszłaś i od razu drzesz mordę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juchaaa 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 lepiej? troche kultury ludzie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joannaOna Napisano Czerwiec 13, 2012 Ja zaczynam starania z clo. Jestem aktualnie na początku cyklu, biorę clo do 6 d.c. , monitoring, potem luteina od 19 d.c do 25. Mam nadzieję że się szybko uda... Choć przeżywam ostatnio duzo stresów to może to komplikować. Kto tak jak ja zaczyna albo juz jest po wielu probach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Domina 407 Napisano Lipiec 5, 2012 Hej u mnie oststnio ginka stwierdziła ze moj pecherzyk nie pęknął..;( przepisala mi clo od 3 dc brac mam przez 5 dni w 12 dc mam isc do niej a potem luteine od 15 do 25 dnia. Cykle mam 32 dniowe. przez 3 lata kochalismy sie zawsze bez zabezpieczenia...ciagle slyszałam ze jestem jeszcze mloda i mam czas a tu zonk... zmieniłam lekarza! joannaOna napisz co u Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach