Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lu_ka

długość penisa

Polecane posty

Gość lu_ka

witam:) zróbmy małą ankietę ;) ile panowie macie cm?:P a panie ile wasi panowie mają i czy was to zadowala? wolicie dłuższe czy grubsze?

Już nie pamiętam dokładnie, ale chyba ok. 15 cm. Obwodu to już w ogóle nie pamiętam, ale też mieści się w średniej statystycznej. Zadowala mnie w 100%. 😴

Gość buahahah
dla mnie debilizmem jest pytac sie o takie rzeczy na forum...tym bardziej na kafeterii...od razu moge Ci powiedziec ze srednia z kafe wyjdzie Ci +18cm...i w tym momencie zacznie sie dyskusja ze wieksze lepsze...czesc kobiet bedzie pisala ze rozmiar nie ma znaczenia ale znajdą sie takie ktore z zazdrosci ze ktos ma udane zycie seksualne beda pisac ze facet musi miec minimum 20 cm i ze male penisy to wstyd i w ogole nie daja zadnej przyjemnosci...i jeszcze moge Cie zapewnic ze po tym poscie ktos napisze ze ja mam malego bo pisze takie rzeczy :) ludzie sa strasznie przewidywalnie i gdy juz nie wiedza co pisac ciagle sie powtarzaja bo sa sfrustrowani ze ktos ma lepiej :) pozdrawiam

ja bez sfrustowania twierdzę, ze jak facet nie mam przynajmniej 18 to z czym do ludzi? Ale to rzecz gustu, wiadomo, że Ci z mniejszymi zazdroszczą tym, którzy mają większe. A w ogóle jak komuś pasuje na 12 to niech ma, wszyscy duzych nie bedą mieli, tylko niech nie piszą, że mały jest lepszy, bo to kiepska próba dowartościowania się :-) jak ma 12 i dziewczynie to odpowiada to ok, jesli w łóżku jest im dobrze to to jest najwazniejsze. Ale juz mniejsze to jakaś choroba, bez urazy, zaras sie na mnie rzucą obroncy małych penisów heh :-)

Gość lu_ka
ewka a ile Twoja szparka zmieściła najwięcej?

Gość adorowana
mój ma 20 cm :D mm

Gość lu_ka
mój ma właśnie 20 i czasem jak nie jestem dobrze rozgrzana a wejdzie za głęboko to mnie trochę boli:d

Gość Ilum
Ja mam 19 cm a w obwodzie 13 cm. Póki co żadna nie narzekała.

Gość Ilum
Jedno jest pewne - wielkość ma znaczenie. No i trzeba pamiętać ze sex to nie pociąg IC który w 5 minut dociera do stacji docelowej.......

Alicio i jeśli chcesz mi coś napisać to pod swoim nickiem, chyba, ze strach :-) i zejdź ze mnie, ja nie muszę się dowartościowywać, ale w jednym masz rację: całe życie przede mną :-) młodość jest piękna, a stare dupy wiedzą czego zazdroszczą :-)

Gość temat zapewne wymyśliła
jakaś deska której nikt nie chce a wtórują jej te co mają podobny problem

Gość Idontknowanybodyelse
mój ukochany ma prawie 19 cm i zadowala mnie to aż za bardzo, bo czasem bardzo boli :P Kiedyś miałam mężczyznę z trochę dłuższym przyrodzeniem i to było cholernie bolesne, a mój mężczyzna niestety twierdzi, że ma za małego.