Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delikatny -zgrabny -niesmialy

PUCHNA NOGI W KOSTKACH - problem - poradzcie

Polecane posty

Gość delikatny -zgrabny -niesmialy

Od 2 lat ciagle mi puchna nogi w kostkach -mam 30 lat - jak leze jest ok , jak stoje siedze to wieczorem zawsze grube kostki , spuchniete - jak nacisne to dolki sie robia i grube kostki. Mialem mase badan - usg zyl w nogach tetnice badane- idealne Serce wszystkie badania= niema zadnej niewydolnosci serce' idealne badania tetnic i zyl w calym ciele :-) Wiec do cholery jasnej dlaczego mi pudzna te nogi i bola? co wieczor grube kostki i dolki przy naciskaniu? Serce idealnie zdrowe , nerki badanie usg - krew - idealne nerki Cala krew bez zmian badania Od czego moge wiec puchnac jesli nerki serce wielokrotne badania i zdrowe ? Mam nadwage jedynie- malo ruchu cale dnie siedze zupelny brak ruchu - nadwaga czy moze od braku ruchu ? lekarz mowi ze to woda zatrzymuje sie pod skora - to dlaczego zatrzymuje ? wyjasnijcie mi - ? przy dobrym sercu i nerkach - co moze byc jeszcze przyczyna moich puchnacych nog , malo ruchu ? nadwaga ?

Gość martulkaaaa_________
zacznij uprawiać jakiś sport, szybko się okaże, czy to od braku ruchu nie mówiąc już o tym, że ruch przyda Ci się tak czy inaczej ;)