Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lu_ka

seks analny szkodzi?

Polecane posty

Gość lu_ka

ej a czy uprawiając seks analny można potem mieć jakieś konsekwencje zdrowotne? coś uszkodzić czy coś w tym stylu?

Gość sex o 7 z rana
no jasne mozna sobie uszkodzic malego

Gość moja koleżanka miała problemy
właśnie po analu i to dosyć poważne, jeździła po róznych lekarzach aż wkoncu trafiła na takiego co ją wyleczył, gdyby leki nie pomogły musieli by ją leczyć operacyjnie, na szczęscie wyszła z tego dlatego ja nie polecam poza tym dla mnie to wcale nie jest przyjemne i ja nie uprawiam

Gość lu_ka
no właśnie wielu mówi o nie trzymaniu kału ale czy to prawda? czy odbyt potem wraca do swoich rozmiarów?

Gość Perw w przelocie XV
"Można chyba się nabawić hemoroidów, no i nietrzymania kału z tego co wiem. " Odwrotnie-można się tego ustrzec.

Gość fvdkfvndnbjkd
hehe tutaj chcesz sluchac wypowiedzi gimgowna ktore na oczy fiuta nie widzialy

Gość lu_ka
macie jakieś złe doświadczenie w tym temacie? np że kobieta popuściła podczas tego typu seksu?

Gość Tralala la la xxx
Lu-Ka, powiem ci szczerze, ja robię to raz dwa razy w miesiącu. Nic mi nie jest, po seksie pupka trochę jest otwarta ale na drugi dzień wraca do normy. Zawsze to robię gdy na drugi dzień nie mam żadnych planów. Bąki są takie ciche i same wyskakują :P takie samo powietrze bez takiego głosu bąka. Tyle. :)

Gość Tralala la la xxx
A! I zawsze trzymam z kupą i robię tuz przed taką największą jak się da. Najlepiej żeby była zwarta, jak jest inna to nie ma seksu analnego. I nigdy nie było żadnej wpadki jakiegoś popuszczenia czy co. Naprawdę fajna sprawa, jak jeszcze stymuluje się łechtaczkę. :)

Gość lu_ka
hehe no ja doświadczenie w tym temacie mam małe ale jakieś tam mam:) i fakt bąki są ciche:D ale ciekawią mnie te straszne historie popuszczenia w trakcie czy uszkodzenia czy to prawda:D a poza tym podobno istnieje mozliwość zaklinowania się faceta tam niby przez jakiś silny skurcz odbytu czy coś takiego, prawda to?

Gość Tralala la la xxx
ja nic takiego nie miałam i szczerze to wątpię w takie rzeczy. Nie da rady też 'popuścić kupy' ( bo kupę masz na myśli? penis wpycha wsjo co zostało do środka i tyle, nic nie wyleci, chyba że masz sraczkę ale wtedy lepiej po prostu nie uprawiać seksu analnego, nawet zwykłego. Może ja ze względu na swoje zasady czyli że seks analny może byc ale tylko wtedy kiedy moja kupka jest zwarta i zrobię dużą ( wiem wtedy ze w srodku jest czysto ) to tylko wtedy się zgadzam i może dlatego unikam jakis wpadek, ale szczerze nie slyszalam od nikogo o jakichkolwiek wpadkach tego rodzaju, moze tez sie wstydza, kto wie.

Gość lu_ka
a jakie jeszcze inne dziwne/ciekawe rzeczy robicie w łóżku by nie wdała się nuda? jeśli można zapytać oczywiście:)

Gość Tralala la la xxx
Mam malutkie dildo. idzie w ruch. Mamy też żele. Hmm Zmieniamy często miejsce, nie tylko w łóżku. Różnie. A ty?

Gość lu_ka
my podobnie żel, ostatnio na próbę prezerwatywa z prążkami i oczywiście różne dziwne i spontaniczne miejsca np na spacerze:) a pozwoliłaś swojemu facetowi o ile miał taką fantazję spuścić Ci się na twarz?

Gość Tralala la la xxx
A, to chyba nic nadzwyczajnego. często to robi. Ale umowa jest ze potem ma mnie wytrzec :P zanim ide się umyc ( żeby nie spływało i żebym mogła cokolwiek zobaczyc) Hmm liżemy sobie drugie dziurki tez czasami :P ale to muszę trochę popić :) faceci to lubią no i mnei tez to kręci.

Gość lu_ka
jemu liżesz odbyt? łoł i jak wrażenia?:) tak, trzeba odpowiednio się dobrać, by życie łóżkowe był udane:D

Gość Tralala la la xxx
Mój to jest czyścioch. No ja się cieszę że mu dobrze haha Dokładnie. Wszystko musi grać. Współczuję kobietom co są ze swoim pierwszym facetem do końca życia, nic nie zasmakują.

Gość lu_ka
albo facetom co są z takimi cnotkami co się wstydzą to musi być nudne.... taka monotonia a pozycja pewnie tylko jedna-----> "po bożemu":D

Gość Tralala la la xxx
O matko.. po bożemu w celu spłodzenia dzieci. Biedne matki polki ktore nigdy nie zaznaly orgazmu, tylko 10 razy boli porodowych. No ale kazdy ma swoją karme. Podobno oni dostapią królestwa niebieskiego, a my zniewiaściałe pojdziemy do piekla. ;] o!

Gość Tralala la la xxx
.

Nic złego nie powinno się stać. Najwyżej drobne otarcia. Co do zwieraczy, to zawsze wracają to poprzedniego stanu. Pochwa - owszem, może się rozciągnąć i stać luźna. Ale pupa nigdy.

zaczynają się budzić wszelkiej maści moralizatorki(rzy), cnotki niewydymki, zaraz zmieszają nas z błotem:O

Gość lu_ka
o matko 10 porodów hehe kto by to zniósł:) czyli posumowując seks analny nie jest taki zły:P

Gość Tralala la la xxx
Seks doodbytniczy jest moją największą radością w życiu :)

Gość dsefsdfsdfsdf
Seks doodbytniczy jest moją największą radością w życiu jaja sobie robisz ? :D polecam wszystkim fankom i fanom seksu analnego wybrać się do dobrego gastrologa- on wam powie co myśli na temat ww. 🖐️ i muszę to dodać bo nie byłabym sobą: Dupa jest do srania a nie do ruchania 🖐️

A co ma do seksu analnego gastrolog? Może o proktologa Ci chodziło? Koci tu kiedyś przytaczała opinię, ale nie zapisałam niestety linku. Najpierw się dokształć trochę, a potem opowiadaj bzdury.

Gość dsefsdfsdfsdf
sorka, pomyłka. co nie zmienia faktu, że dupa jest do srania, a kobieta z fizycznego punktu widzenia nie może czerpać przyjemności z walenia w jelito 🖐️

napisał dsefsdfsdfsdf: "a kobieta z fizycznego punktu widzenia nie może czerpać przyjemności z walenia w jelito" nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. Kurva miałem olewać pomarańczowy chłam, a chuy tam, ostatni raz;), trza spadać, czymać kciuki za naszych :classic_cool: 🖐️

Gość dsefsdfsdfsdf
proste pytanie- czy kobiety maja jakieś strefy erogenne w odbycie, które umożliwiają im przeżycie orgazmu analnego ? :classic_cool: nie? to dziękuję i do widzenia 🖐️