Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość credoo

dziewczyny co czułyście biorąc pierwszy raz w dlonie fiuta swojego faceta?

Polecane posty

Gość sdcecewew
pomyślałam że to jakiś miękki robak . w czuciu jak jakiś balon wypełniony żelem, jak nie wiem co, jak żele. nic specjalnego, nie podobało mi sie jakoś specjalnie. bardziej podobał mi sie wizualnie facet, jego twarz, klatka cały on, taki tajemniczy, cichy , przystojny hmm mogłam z niego nie schodzic całymi dniami, cały czas chcialam go wąchać i wogóle co to było :D no potem to mi sie juz podobało, a teraz to juz wogóle mi sie podoba

jakcie boli to se aspiryne wez, i nie pisze co mi sie wydaje tylko co mi dziewczyna mowila, ty najwyrzej mozesz poczytac bo twoja szczotka do wlosow ktora sie onanizujesz nic nie mowi hehehehe :D a pedalski byl twoj tata, a z matka to tak eksperymentalnie chcial sprawdzic jak to z kobieta jest ;)

Koksik, co ty masz z tym kijem od szczotki? wyraźnie jesteś zafiksowany w kierunku tego przedmiotu, nie wstydź się, opowiedz jaki masz model :)

chyba Cię podłamię na dobranoc, ale każda dziewczyna wie, że przy pierwszej odsłonie należy mówić do gościa: wow ale masz dużego! to bankowy patent, że facet sie rozpłynie, potem będzie jadł z ręki, a nawet po rozstaniu będzie czule wspominał tą dziewczynę aż do uwiądu. więc pewny możesz być tylko swoich odczuć przy pierwszym kontakcie z vaginą, ale jeśli możesz to tego nie opisuj, bo się posiuram i będzie kłopot. :)

jaki mam model ? a co interesuje cie ? chcesz sprawdzic czy nie masz gorszego modelu ? jak bys byla bardziej kumata to bys wiedziala ze lysi szczotek nie potrzebuja, ale czego ja od suczki wymagam ? padnij na kolana i daj glos :D

nie nie biest ale ostatnio zadko na gg bywam od czasu do czasu zagladalem na gadu ale ciebie tez nie moglem jakos zastac a jak bylas akurat to po chwili znikalas :)

Gość credoo
jestem, opowiadajcie dziewczyny

Gość credoo
czy to było miłe?

Gość do moderacji
Czy moderacja nie może usunąć tego obleśnego topicu????? tu jest życiue uczuciowe a nie erotyczne. Zglaszam sprzeciw!!!! to naruszenie ustawy - powinno byc ostrzezenie ze sa tu tresci dla osob powyzej 18 lat!!!!!

Gość ZAPRASZAM!
WITAM SERDECZNIE ZAPRASZAM DO ODWIEDZENIA STRONY http://telefoniadlaciebie.blogspot.com/ NAJLEPSZE AKTUALNE OFERTY MOŻNA WYBIERAĆ! POLECAM NAPRAWDĘ WARTO!!! PLUS PLAY ORANGE UPS JEŻELI POTRZEBUJESZ DOBREJ UMOWY WEJDZ I ZŁÓŻ WNIOSEK!!

Gość s5gteeedssssdeed3rwsss
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra sprawia ze znowu mi sie chce.