Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość credoo

dziewczyny co czułyście biorąc pierwszy raz w dlonie fiuta swojego faceta?

Polecane posty

w Twoich snach sorki że skopałam Ci temat, ale z drugiej strony, to go podbijałam, coś tam znajdziesz, pomiędzy naszymi wierszami powpisywały dziewczyny relacje, przy których osiągniesz nirvanę, zdolny jesteś, wierzę w Ciebie, paaaaaps! :)

Gość credoo
no w snach to mam kogo innego pieprzyć nie takie plebsy konwersacja z tobą chwilowo mnie wkurwiała dziewczyny owszem wpisywały ale nie wystarczająco

00:38 [zgłoś do usunięcia] njunnujn w Twoich snach sorki że skopałam Ci temat, ale z drugiej strony, to go podbijałam, Jakby durny temat mozna bylo skopac.

Gość credoo
00:40 [zgłoś do usunięcia] Biest 00:38 [zgłoś do usunięcia] njunnujn w Twoich snach sorki że skopałam Ci temat, ale z drugiej strony, to go podbijałam, Jakby durny temat mozna bylo skopac. Skoro durno to po co na niego wchodzisz?

Biest, bądź tolerancyjna,y, dla jednego denny temat, a dla credoo wyżyna jego intelektualnych możliwości, a na świecie są potrzebni i tacy i tacy. ;)

biest nie taki durny mnie w sumie tez zaciekawilo, moze powiesz jak to bylo u ciebie ? :)

Gość credoo
no właśnie słuchamy

Koksik czeka z nasmarowanym potworem, zwierzajcie sie dziewczęta, będziecie przyjęte na audiencji u lorda :)

Gość autorze, a co Ty czułeś
dotykając po raz pierwszy cipki swojej dziewczyny? :) Ja czułam maksymalne emocjonalne przeżycie, skrajne napięcie, podniecenie, mnóstwo pozytywnych emocji. Wiem, że powiedziałam spontanicznie: "jaki duży!", z czego mój - obecnie już - mąż jest do dzisiaj dumny :D (ma dużego). Pomyślałam też, że jest ciepły, twardy i miły w dotyku.

Gość credoo
niunia a już zaczynałem się lubić...

Gość credoo
00:46 [zgłoś do usunięcia] autorze, a co Ty czułeś dotykając po raz pierwszy c*pki swojej dziewczyny? Ja czułam maksymalne emocjonalne przeżycie, skrajne napięcie, podniecenie, mnóstwo pozytywnych emocji. Wiem, że powiedziałam spontanicznie: "jaki duży!", z czego mój - obecnie już - mąż jest do dzisiaj dumny (ma dużego). Pomyślałam też, że jest ciepły, twardy i miły w dotyku. i w końcu coś sensownego :) bierzcie z niej przykład moja mi nie dała bezpośrednio tylko przez bieliznę ale szanuję jej zdanie

njcostam chyba czuje do mnie jakas miete bo sie ciagle do mnie przypierdala, przypomnij sobie co ci napisalem wczesniej.... nie bedzie ssania, nie bedzie ciagnij..... ;)

Gość credoo
kotek powiesz czy nie?

Gość credoo
lordkoks i tak ma być, suczka nie chciała? niech teraz się łasi

Gość credoo
woli sam żebyś mu czasami swoimi kłami nie przygryzła za mocno

i tak sie właśnie w chuja dajecie robić dziewczęta, piszecie swoje intymne zwierzenia, a w odpowiedzi credo wystękuje jakąś zmyłę: moja mi dała przez bieliznę. ale jak lubicie zadowalać obcych frajerów, to nie moja brocha. :)

Gość credoo
obecna dała przez bielizne, a wcześniej nie jedną przeleciałem czas się ustatkować cipeczko

credo, nie wtrancaj siem Koksik lubi suczą obojętność, bo jest uległym pieskiem, wiesz jakiesłodkie wgłębienia ma na tyłeczku od mojego obcasiku? mrauuu :)

Gość credoo
Biest każdy pasuje do każdej :) wystarczy dobra gra wstępna

Gość credoo
no i sama widzisz jak sie chce to sie potrafi

Gość credoo
dobra koniec mojego udziału jak na tę noc zegnam ale wrócę jutro

spoko ma kto mnie obsluzyc, tylko nie dla psa kielbasa ;) nie kazda chetna dostanie do possania musisz bardziej sie postarac slonko ;) biest taki spory byl ? czy standardowy tylko sie tak przestraszylas na poczatku ? a jaki w odczuciu ci sie wydal za pierwszym razem ? ja jak bylem z dziewczna i ja rozdziewiczalem to tez sie wystraszyla i mowila ze duzy jest, choc tak naprawde mam odrobine ponadstandardowego ale najlepsze bylo jak sie nim bawila podczas wzwody i poruszylem penisem jej przerazenie i szok w oczach jak na mnie spojrzala bezcenne i tekst - on sie rusza :D nawet slodkie to bylo, nie wiedziala ze faceci moga "poruszac" penisem, sie biedna wystraszyla no i lubiala sie nim bawic i fascynowalo ja ze pod wplywem jej pieszczot stawal sie duzy i twardy tyle odemnie :)

to do środy! :) rzadko się onanizujesz, taki młody a już słaba potencja, ten kraj schodzi na psy...

Koksik jak każdy pedało-narcyz umie opowiadać tylko o wrażeniu, które wg niego on sam zrobił. temat jest o odczuciu dziewczyn i do nich skierowany, jesteś dziewczyną, debilu?

njcostam chyba cos ci sie przysnilo widac ze lubisz dominowac i na sama mysl masz kisiel w majtkach zwlaszcza jak sobie wyobrazasz jak takiego koksa dominujesz nieokielznanego co ? ale musze cie ostudzic, podniosla bys tylko na mnie obcas a dostala bys tosta na pysk na ogarniecie slonko ;)

Koksik, jesteś pedalski do bólu, więc sie nie dziw moim fantazjom na twój temat :)