Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19861

czy facet w związku może komplementować inne kobiety?

Polecane posty

Gość 19861

tak? czy już ma zakaz bezwzględny? nie chodzi mi o jakieś typu "ale masz seksi dupcię, bejbe" lecz w stosunku do koleżanek np. "dobrze wyglądasz w tej sukience", "masz dobry smak w dobieraniu kolorów". chodzi mi o znane sobie dziewczyny, nie jakieś nieznajome :P

Gość mój jest chyba oblesny
""masz dobry smak w dobieraniu kolorów"." buahhahahahhaha czy ty wogole słyszałas kiedykoliwek aby jakis fcaet mówił cos o kolorach badz jewogole odrozniał?????

Gość proponuje tak i tak
NIE !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sdcecewew
jak się lubi kłócić i doprowadzać swoja partnerke do skrajnego wyczerpania psychicznego i hipermegagiga wkurwienia to moze. gdyby mój facet przy mnie komplementował inne to bym mu poradziła żeby sie wyprowadził ode mnie, pozbierał swoje skarpetki i od tej pory niech kasia czy zosia mu robi loda i go wypierdiliła na zbity pysk !!!! :)

Gość sdcecewew
i chuj by mnie to obchodziło czy zna ja 20 lat czy 3 minuty ! przeciez to oczywista oczywistość ile ty masz lat? jesteś dopiero przed pierwszą taką sytuacja? spróbuj tak zrobic i czekaj co sie stanie i potem nam tu napisz... o ile przeżyjesz :D

moze

przeciez wiadomo ze jesli koles jest oblesny to nawet jesli bedzie za dziewczynami chodził i mówił najpiekniejsze komplementy to i tak beda obojetne

Gość sdcecewew
pozwalasz mu bo jest obleśny? biedny chłop. jak mozesz myśleć o swoim facecie ze jest obleśny ? :O to moze mu podpowiedz jak zadbac o siebie a nie sie ciesz ze ci inna go nie zabierze. bezsensu. ja bym nie chciała że3by mój facet wyglądał jak dziad dla mojego spokoju. to tez człowiek, jakby nie patrzec :D