Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataa.2323

Czy nie mam błony? Ginekolog

Polecane posty

Gość agataa.2323

czesc, mam 23 lata i nigdy nie współżyłam. ostatnio byłam u ginekologa i chyba ze względu na mój wiek pomyślał, że nie jestem dziewicą, bo się nie zapytał. Potem mnie badał wziernikiem, następnie zapytał czy przepisać leki także dla partnera, bo jeśli mam stałego, to musi się też przeleczyć. Czy można nie poznać dziewicy?

Gość to chyba jakiś konował
Nie spotkałam się z tym, żeby lekarz przy pierwszym wywiadzie w ogóle nie pytał o współżycie. Bo to jedna z najistotniejszych kwestii. Nie wiem jak to możliwe, że się nie poznał, ale radzę zmienić specjalistę.

Gość fwef
U mnie tez żaden lekarz sie nie poznał ale moja błona była juz dziewicza nie była, mimo że nie współżyłam. Tylko 1 pytał czy współżyję więc skłamałam że tak. I miałam badanie wziernikiem i usg i ręczne.

Gość agataa.2323
jak to pierwszy wywiad? pierwszy raz u ginekologa byłam mając 17 lat i zawsze chodziłam do tego samego, teraz wyjątowo musiałam odwiedzić lekarza, a mojego nie było i znajoma poleciła mi tego. pytał czy rodziłam czy stosuję antykoncepcję, nic o współżyciu. myślałam, że przy badaniu się zorientuje, że jestem dziewicą, ale po badaniu tak jak wspomniałam pytał czy przepisać leki partnerowi... z tego wnioskuję, że moja pochwa musi wyglądać na "używaną":P lekarz jest dobry, doświadczony starszy pan, polecany przez wielu