Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paloma blanka

problem z mężem ....

Polecane posty

Od zawsze mój mąż jest skryty,raczej zamkni,ęty w sobie ... nigdy mi to nie przeszkadzało w łóżku jest super oboje wiemy czego chcemy i spełniamy nasze zachcianki wydawało mi się że jest sielankowo , do czasu narodzin dziecka ...przestał interesować się mną dzieckiem ,domem ,owszem zarabia niezłą kase ale nie obchodzi go ani dziecko ani ja od września dziecko chodzi do przedszkola ... on tak na dobrą sprawe nie wie gdzie ...nie interesuje go to ,a jak chce z nim rozmawiać jest wiecznie zły ,obrażony na cały świat i wychodzi z domu od 5 lat żyjemy obok siebie nie moge przebić pancarza jaki sam w około siebie stwarza !

Gość fgfgh
po co się z nim męczysz...mało facetów wokoło?

Gość Zajęłas
Sie dzieckiem to czuje sie odtracony problem stary jak swiat

Gość gfhjkl;'
a rozmawiałas z nim o tym? jesli szczera rozmowa nie pomoze to pwoeidz ze ty nie chesz takiego meza i wolisz sie rozwiesc bo i tak ejstes sama w zyciu nie liczy sie tylko kasa i niech to sobie przemysli i tak sama zyjesz z dizeckiem sama sie nim zajjmujesz wiec po co ci maz? dla kasy? to mu pwoeidz ze laimenty beidzesz miala i tez dasz rade

Gość Fero
Witam, Proponuję zapoznać się z pierwszą w kraju ofertą terapii dla par połączonej z wypoczynkiem. Prawie 40 godzin warsztatów psychologicznych w tym konsultacje indywidualne, prowadzone przez małżeństwo psychologów z wieloletnim doświadczeniem . Szczegóły dostępne na stronie www.hotelfero.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=49