Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiulek797

katar przy zabkowaniu

Polecane posty

witam.corka ma 8 msc i niedawno wyszedl jej 1 zabek.od tamtej pory "leci " jej z noska.i to dosyc sporo bo az wyplywa.bylam u lekarza kazal dawac cebion 2x6 kropli i czyscic woda morska,podobno moze tak byc przy zabkowaniu.czy ktoras z Was tak miala.bo troche sie martwie to juz 3 tydz.boje sie ze zapalenia ucha dostanie .isc jeszcze raz do lekarza?poza tym nic jej niedolega ,nie kaszle ,nie goraczkuje

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
mojemu też leciało przy ząbkowaniu...możesz pod nosem maścią majerankową posmarować żeby lepiej się oddychało.

mój też miał, a to ma katar, ze ma związek a brdziej ukrwioną wtedy śluzówką i powstaje niby katar, bo on wirusowy nie jest słuzówka jest podrażniona bardzo i stąd katar, tak mi lekarzyna tłumaczył młody miał katar zawsze przed wyrżnięciem sie peiwrszego zęba z danej grupy zebów

Gość witam was:)
mój synek od ponad 2 tygodni też ma katar. ma 6 miesięcy ale jeszcze żadnego ząbka nie widać tzn. od dawna się ślini, wkłada wszystko do buzi i jest bardzo marudny, źle sypia bo często budzi się w nocy. czy ten katarek może oznaczać że za jakiś czas się ząb pojawi?

starszy przy każdym ząbku miał katar. zaczynał się ok 1,5 tyg przed wyjściem ząbka, kończył 3-4 dni po jego pojawieniu się. więc jak szły np 3-4 pod rząd to katar był np 1,5 miesiąca non stop. poza katarem często była biegunka (na noc przed pojawieniem się zęba), przy 5-tkach także wysoka jednodniowa gorączka (ale na prawdę wysoka w ok 39,5) młodszy też tak ma. idą mu 3 zeby i katarzy na potęgę, non stop leci już od tygodnia....może w końcu te ząbki się przebiją! jedyne co robię to wit C, woda morska do noska i ciągle odciagam żeby nie zalegało gdzieś tam.

może się przeziębił, może wirusowy, albo na zęba mój młody zaraz po katarze miał nowego zęba, oczywiście tylko ledwo widocznego