Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trgyhuy

czy dajecie na FB "lubie to" pod roznymi rzeczami, zeby sie lansowac ?

Polecane posty

Gość trgyhuy

zeby bylo widac, ze lubicie ambitne kino jakiegos rezysera, ekstremalne hobby, lub popieracie jakas fundacje itp, i w oparciu o te rzeczy tworzycie swiadomie wlasny wizerunek?

Gość letitgrow
akurat lubię ambitne kino i paru świetnych rezyserów, nie wiedziałam że powinnam to zataić żeby jakaś damulka nie miała do mnie pretensji.

Gość Poooooomocy
NIE mam FB ;D

Gość kasia04021991
fb jest tak durnym portalem ze usunelam po tygodniu. takie badziewie a na gielde weszlo, nie dziwie sie ze gospodarka upada

Gość jsnaj
Ja wiem, że teraz jest lans na "niebycie" na fb i niestety moje od początku sranie na ten serwis wpisuje się teraz w jakąś kolejną chorą tendencję. Więc nie ma mnie na fb, nigdy nie było i nie będzie. I nie jest to forma lansu.

a ja tam mam konto na FB. To od Nas zalezy jak z niego korzystamy.Jak ktos sie chce lansować na FB to niech sie tam lansuje. Jak ma taka potrzebę to czemu nie...to jego zycie i jego dowartościowanie. Tak po chwili zastanowienia to lepiej ze tam sie lansują a nie zawracają mi dupy w realu( i nie chodzi o sklep:P) bo w realu nie mam takiej opcji "usuń znajomego"

Jak ktos sie chce lansować na FB to niech sie tam lansuje. Jak ma taka potrzebę to czemu nie...to jego zycie i jego dowartościowanie. No ty tak kurwa sie nie rozpedzaj z tą wolnoscią, bo mi sie nie chce takich kretynow oglądac i sa pewne aspekty prawa odnosnie wizerunku, wiec to tez jest wazne. Jak ktos chce sie lansowac to niech sie lansuje u siebie w domu w swoich 4 scianach a nie pajac mi lazi przed oczami.

spark, ale o co ci chodzi? Przeszkadza ci jak ktoś lajkuje rezyserów i ekstremalnyne sporty? To nie wchodzę na jego profil a nawet go blokuje.

Gość ddddddddddddcvvccxxxx
kasia04021991 ale na NK masz konto :-o ja pierdole co za trole.