Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzannaLat26

jak przezyc pierwsza impreze rodzinna-urodziny u faceta help

Polecane posty

Gość zuzannaLat26

hej poznalam fajnego faceta, znamy sie od 2 miesiecy od miesiaca jestesmy razem. Oboje jestesmy po dlugoletnich zwiazkach i przejsciach. bardzo dobrze sie dogadujemy i wszystko jest ok. On mieszka osobno z babcia w domu, juz ja poznalam, rodzicom tez mnie przedstawil i teraz zaprasza mnie na wieksza impreze jego urodziny.. ja sie czuje jeszcze barzdo nieswojo minely jakies 3 miesiace od zakonczenia mojego poprzedniego zwiazku po ktorym do teraz mam lekka traume i nie wiem czy sie odnajde, jak sie zachowywac boje sie ze palne jakas glupote, ze beda mnie porownywac do jego bylej itd jak sobie z tym poradzic?

Mówisz jakbys nie była dorosła :o jak trzylatka dosłownie :o co ja zrobie jak mi powiedzą... :p masakra A swoją drogą bardzo szybko znalazłaś sobie nowego faceta po tym długoletnim związku :o a teraz sie dziwisz że masz problem.

Gość zuzannaLat26
no tak wyszlo ze znalazlam, facet po 7 latach mnie zdradzil, inna zaszla z nim w ciaze i odszedl bez slowa, na co mialam czekac... wiem ze to dziecinne ;/ co pisze

Gość zuzannaLat26
dokladnie tak tez do tego podeszlam, ale kazdy mi sie dziwi....

Bo wygląda to na desperację, on sobie znalazł to Ty tez szybko :o bardzo niedojrzałe moim zdaniem.

Gość zuzannaLat26
up

Gość zuzannaLat26
nie zadna desperacja :) nikogo nie szukalam :) samo przyszlo:)

Gość rfvradsfv
nie przejmuj się :) fajnie, że kogoś znalazłaś, przynajmniej nie chodzisz i nie płaczesz przez dupka :) a spotkaniem się nie stresujuj :p na pewno wszystko bedzie dobrze :) nikt przeciez nic zlego nie powie. Zachowuj się normalnie, badz sobą :)

Gość zuzannaLat26
dziekuje :) no nie rozumiem dlaczego zaraz kazdy posadza o desperacje, pretensje ze tak szybko ehh z tym spotkaniem wiem ze to moze troche dziecinne bo stara baba jestem ale jakos mam stresa heh

Gość zuzannaLat26
hm a jak sie ubrac?

Gość nerciaaa
LisabetS - przesadzilas. Skad wiesz co kierowalo autorka?. Wrozka jestes? Moze trafila na odpowiedniego faceta i naprawde sie zakochala? Twoim zdaniem miala sie zamknac w domu i rozpaczac przez rok i 2 miesiace?

Gość ZuzannaLat26
no nie szukałam heh ale juz to slyszalam ze ejstem desperatka bo szybka sie pocieszylam, w dodatku on jest 2 lata mlodszy, ale naprawde bardzo dojrzaly, wiec to jest doplenienie wszystkiego ze ja desperatka a on taki zakochany bo zauroczony w starszej he

Gość Zuza G
Autorko bardzo dobrze że szybko znalazłaś sobie faceta, nie wiem czemu tu piszą, że to desperacja. Przecież nie można sobie ustalić kiedy się pozna kogoś :) A ubierz się elegancko, kobieco i przede wszystkim tak żebyś Ty się dobrze czuła :)

Gość zuzannaLat26
dzieki:* zastanawiam sie jak sie ubrac bo wlasnie do eleganckich to ja nie naleze heh lubie sportowa elegancje, musze cos wymyslic :) no chyba urwe kontakty z tymi kolezankami, ktore tak "dobrze" mi zycza

Nie chodziło mi o to że nie ma sie z nikim spotykać, tylko o to że skoro martwi sie takimi rzeczami to być moze jest za wcześnie na nowy poważny związek. Sama pisze że ma jeszcze traumę po poprzednim związku...a tu od razu nowy związek już na poważnie, zanim jeszcze zapomniała o poprzednim :o nie żebym sie czepiała, ale dla siebie samej i swojego dobra powinna sie chyba najpierw pozbierać po poprzednim związku a dopiero potem tworzyć nowy. Nie chodziło mi o to że sie z kimś spotyka.

Gość zuzannaLat26
traume w sensie ze ciezko zaufac itd i to mnie jeszcze raczej potrzyma po takich rzeczach jakie wyprawial moj eks, ale nie widze powodow czemu mam sie nie spotykac z naprawde cudownym facetem, teraz przynajmhniej mam porownanie eh hehe a martwie sie bo chce jakos dobrze wypasc i wygladac tyle

Gość mooajewprjo
zuzanno po pierwsze nie jestes stara baba bo masz 26 lat więc młoda dziewczyna z ciebie jeszcze jest, po 2 facet dwa lata młodszy w tym wieku to prawie rówieśnik - nie jest to różnica odczuwalna , po 3 głupota jest odczekiwać rok czasu po związku jak w jakiejs załobie i odrzucac cos fajnego być może juz na całe zycie - to takie bzdety że to że za szybko - zazdroszczą ci koleżanki bo dla nich to najlepiej żebyś sie zamknęla w 4 ścianach i przez rok rozpaczała i im zazdrościła - olej to robisz dobrze jakie to dziwne dla niektórych że sa kobiety ktore nie tna się za faceta i nie rozpaczają :O Ubierz sie ładnie i tak żebys sie dobrze czuła, zachowuj sie naturalnie, bądz uśmiechnieta, nie popisuj sie i nie staraj na siłe na nikim wywierac wrażenia - na tym wygrasz i powodzenia trzymam kcikuki na pewnei świetnie dasz sobie radę :D:D

Gość zuzannaLat26
oj dziekuje Ci bardzo :) od razu mi lepiej na duchu :)