Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiooOny

Spóźniający się okres/wydłużający się cykl.

Polecane posty

Gość zmartwiooOny

Cześć! Zwracam się do was z następującą kwestią. Otóż mojej dziewczynie spóźnia się okres 4 dni...tak sądze, że 4 dni, juz mówie skąd niepewność. Od lutego nie zażywa antykoncepcji hormonalnej, stąd cykl trwa różnie. Pierwszy trwał 28 dni co do dnia, potem różnie. Ostatni ok.31 dni, a w obecnym dziś jest 34... Od wczoraj mówi, że ją boli w podbrzuszu i pewnie lada chwila się zacznie( wcześniej plecy jeszcze bolaly)..no ale się nie zaczęło. W trakcie cyklu tylko raz kochaliśmy się bez zabezpieczenia, mianowicie 29.05, czyli 22 dnai cyklu. Wszedłem w nią kilka razy, czułem, że jeśli dalej będę w nią wchodził to dojdę ( czułem że "się zbiera") więc wyszedłem, założyłem gumkę i po ok 5-6 min doszedłem. Poza tym zawsze w prezerwatywie. Ostatnio mamy sporo na głowie, dużo pracy, jeszcze ostatnie formalności na uniwerku itd. MArtwi mnie również to, że ostatnio stwierdziła, że jak się kochamy, to każdy mój ruch w niej czuje tak jakbym to robił mega brutalnie i mocno, nawet jeśli robie to powoli i delikatnie i że ją coś boli jak wchodzę za głęboko...sam nie wiem co o tym sądzić? co myślicie?? ale proszę, naprawdę, o poważne odpowiedzi tylko..

Gość Perw w przelocie XV
Po odstawieniu antykoncepcji hormonalnej cykle mogą być nieregularne. 4 dni to żadne spóźnienie. Jeśli miesiączka spóźni się dwa tygodnie wówczas powinna pójść do ginekologa.

Gość po odsstawieniu
tabletek okres dostałam dopiero po 3 miesiacach. Naprawde, nie masz sie czym martwic.

Gość zmartwiooOny
dziękuje wam za odpowiedzi i dodanie otuchy!!:)

Gość LittlebyLittle
bez paniki, będzie dobrze:))

Gość badum
no różnie może być...niby ryzyko jest

Gość też o tym myślałam
po odstawieniu tabletek kobieta jest bardziej płodna więc lepiej nie bawić się bez gumek pewnie to tylko zaburzenia hormonalne, ale na przysłość nie baw się bez gumki jesli nie chcesz być tatusiem co to w ogóle za pomysły zakładać gumkę od połowy stosunku ?!

Gość moze i
nic sie ne stanie. nie bylo wytrysku, a orgazm w gumce byl, jak piszesz, pozniej

Gość ja mysle ogolnie
ze trudno powiedziec

Gość anielka233
Jak ma nieregularne cykle to może kupcie sobie coś do określania dni płodnych np mikroskop owu na ślinę. Dobre to jest. Będziecie spokojniejsi

Gość ameliemores
Albo testy zwykłe owulacyjne kupcie

Gość josoasik
dziwne

Gość pppppiter
zaczekaj kilka dni