Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnaGrubaska

Głodówka

Polecane posty

Gość SamotnaGrubaska

Od dzisiaj zaczynam głodówkę. Odstawiłam kawę, papierosy i zamierzam wytrwać 14 dni, a jak samopoczucie pozwoli to nawet dłużej. Ktoś się przyłączy? Chciałabym mieć kogoś aby nawzajem się mobilizować.

Gość Rolliza
Ja!:) Ja bym chciala wytrwac 7 dni, ale jak mi bedzie dobrze szlo to moge sprobowac dluzej. Tez zaczelam od dzisiaj. wiem ze dzis dam rade, bo do 17 jestem w pracy, potem zamierzam po prostu sie juz polozyc do lozka:)

Gość lhda
najlepeij wogole pic wode i w lozku lezec wspaniala dieta hehe

Gość Rolliza
ihda, ja nie traktuje tego jako diety - chce sie oczyscic. Ostatnio bylam na diecie Atkinsa, na niej troche schudlam ale powoli staje sie dla mnie ta dieta za ciezka. Chce oczyscic organizm, dac odpoczac nerkom i watrobie, a potem przejsc na diete warzywno - owocowa albo diete dobrych kalori, wiec bez zlosliwosci prosze:)

Gość lhda
no okey ale jak ty juz w 1 dniu sie chcesz kalsac do lozka po pracy to skad wezmiesz sile na nastepne dni?

Gość Rolliza
ale ja nie dlatego ze nie bede miala sily:) ja wole sie polozyc do lozka, bo to daleko do lodowki i nie chce zeby mnie kusilo:) a ze mam wieczorem pare rzeczy do zrobienia na internecie to dlatego mam zamiar wskoczyc do lozka.Skupie sie na pracy i lodowka bedzie poza zasiegiem mojego wzroku:)

Gość ihda
powodzenia :) i zycze wytrwalosci , ja bym nie dala rady tak, chyba że bym nie pracowała ;)

Gość grubaska tyyy
jak będziesz głodowac to potem i tak się rzucisz na jedzenie i kołomyja pewna,rozsądniej jest ograniczyc kalorie i pomału do celu,