Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia ta jedyna

Ile czasu goją sie rozstępy????

Polecane posty

Gość sylwia ta jedyna

Wywalilo mi mase rozstępów, są czerwone i paskudne, po jakim czasie zrobią się jasne? Czy wystarczy miesiąc smarowania i masowania?

Gość CrK
Rok jest prawdopodobny o ile nie przybędzie Ci masy.

Gość sylwia ta jedyna
Rok :( Tragedia, ja właśnie nie pamiętałam ile czasu trzeba bo jako nastolatka miałam ale wtedy nie smarowałam i same się zagoiły. Nosz kurczę, przecież w takim razie wakacje można sobie wybić z głowy.

Gość asdfghjklkjhgfds
rozstępy nigdy nie zejdą, to są uwarunkowania genetyczne, prawdopodobnie ktoś w twojej rodzinie to ma, na jakiś czas to możesz zaleczyć, ale to i tak wróci

ja przed ciążą miała okropne rozstępy i nic z tym nie robilam Kiedy zaszłam w ciążę zaczęłam przez całe 9 miesięcy smarować i praktycznie ich nie widać ;)

Gość ADFGHGH
olejek dla dzieci najbardziej pomaga,

Gość sylwia ta jedyna
Nikt z mojej rodziny nie miał rozstępów, babcia i mama maja super skórę, ja i siostra miałyśmy cały wysyp w okresie dojrzewania ale to było dawno temu.

Gość pączek z lukrem
Skąd wy macie takie liczniki w głowach??? Rok??? Co za bzdura! U każdego to może przebiegać inaczej, nie ma żadnej reguły. U mnie rozstępy po ciąży zbladły po 2 miesiącach, a do tego smarowałam je zwykłym balsamem do ciała, a nie jakimś specjalnym na rozstępy.

3 lata po porodzie a rozstępy nadal są. W ciąży nie miałam ani jednego, pojawiły sie po porodzie :o

Gość kurde kobieto!!
ale walcz teraz poki nie jest za pozno!!! jak zrobia sie z nich biale blizny bedziesz zalowac ze nic nie robilas!! chcesz sie oszpecic do konca zycia? jak nie to zrob cos teraz, mezoterapia,, dermaroller, kwasy, laser bo poki masz czerwone mozesz je usunac, bialych sie nie da albo jest straaaasznie ciezko.