Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anakitana1991

Poważny temat dla poważnych kobiet :)

Polecane posty

Gość anakitana1991

Witam wszystkich. Wiem, że były już podobne tematy, ale tak naprawdę nigdy nie przeczytałam żadnej konkretnej porady czy wypowiedzi. Chodzi to u sprawę orgazmu pochwowego/podczas uprawiania seksu. Masturbuję się od wielu lat, przez pieszczenie łechtaczki przez samą siebie czy mojego partnera, bądź też przez minetkę nie mam problemu z dojściem do orgazmu łechtaczkowego jednak kiedy uprawiamy seks jest bardzo przyjemnie, ale orgazmu nie potrafię osiągnąć... Czy któraś z obecnych tu dziewczyn. kobiet przeżywała to samo co ja, ale jednak jakimiś metodami, sposobami udało jej się w końcu osiągnąć ten cel, orgazm pochwowy? Jeśli tak to bardzo proszę o opisanie tych technik, sposobów, porad... Tylko proszę bez tekstów typu "ciesz się z tego co masz, nie ma podziału na orgazmy itp" Sorki, że tak długo, dzięki ;)

Gość anakitana1991
Aha, dodam, że planuję kupić kulki gejszy w celu jeszcze skuteczniejszego ćwiczenia mięśni Kegla ;)

Gość gigifortuna
Myślę, że te kulki to bardzo dobry pomysł, do tego możecie robić robić taką grę wstępną, żeby rozsadzało Cię z rozkoszy i dopiero wtedy zacznijcie się kochać.