Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiająca_Ona

Pytanie do Was

Polecane posty

Gość Zastanawiająca_Ona

Witam, sama się nad czymś zastanawiam, ale już nie jestem obiektywna i chciałam zapytać tutaj... Prawdopodobnie w trakcie dni płodnych (12 dzień cyklu, przy 29dniowych cyklach) kochałam się z chłopakiem, mieliśmy zabezpieczenie, prezerwatywę. Nie pękła, nie zsunęła się, wszystko było ok. Czy moge być spokojna, że nie jestem w ciąży? Do okresu jeszcze ok tygodnia, a ja jakoś teraz zaczęłam się tym denerwować... Moje pytanie stąd, że do tej pory, unikałam seksu w dni płodne... Proszę o odpowiedź ;)

Gość Zastanawiająca_Ona
Uf... całe szczęśćie. Chociaż pewnie do póki nie dostanę okresu to jednak troche się będę denerwować, do tej pory nie robiłąm tego w dni płodne i stąd moje obawy

Gość MarzenciaaL
Jak się będziesz denerwować, to jeszcze Ci się @ przesunie

Gość Zastanawiająca_Ona
Hm właśnie zaczęłam się troche już nakręcać, że może jestem w ciązy albo coś, mimo tego zabezpieczenia, no i mimo, że jeszcze okres mi się nawet nie spóźnia, bo tego jeszcze ok tygodnia, to już doszukuje się objawów ciązowych... Eh :(

Gość Zastanawiająca_Ona
Tak przeglądałam forum i się naczytałam różnych rzeczy, jeśli chodzi o te gumki i już sama nie wiem czy moge byc spokojna :(

Gość Zastanawiająca_Ona
Eh poradźcie co myśleć... Bo już czytam różne wątki i głupieje z tym wszystkim ;/

Gość latam sobie w chmurach
:O:O:O:O

Gość Zastanawiająca_Ona
Eh powiedzcie coś, bo już się strasznie denerwuję...