Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mlo9da2020202

Wiecznie mnie krytykują MAM DOŚĆ!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mlo9da2020202

mam jechac za granice w celu pracy do swojego brata ktory jest tam juz dlugo. sam zanim wyjechal byl takim wirachą ze glowa boli. wszedzie siał rozpierol, siedział w pierdlu kilka razy, dziewczyn mial setki. teraz spowaznial ma narzeczoną itd. wyszalał sie i wkoncu siadł na dupie. ja mam 20 lat a on 30. i teraz co bym nie zrobilam on dzwoni lub pisze do mnie oczywiscie z wyzwiskami. -nie moge miec chlopaka z ktorym zapowiadało sie wszystko dobrze tylko dlatego ze on nienawidzi jego rodziny bo kiedys mial z nimi zatargi (bił sie, włóczył po sądach itd) dodam ze ten chlopak nie mial z tym nic wspolnego tylko jego rodzina. jak dowiedzial sie o tym ze sie z nim spotykalam zwyzywal mnie tak ze az sie popłakałam -podobaja mi sie latynosi lub czarni - jestem pojebana, jebnięta, jak sie zwiaze z takim to on nie chce mnie znac bo przegram zycie to są brudasy, szmaciarze itddddddd itppppppp - chce obciąć włosy z długich na krótkie- jestem popierdolona, poprzewracalo mi sie w dupie, jak mozna cos takiego w ogole zrobic -pale papierosy czasami - tez jestem popierolona, zdechne za 10 lat -chce zrobic tatuaz- powinnam sie leczyc, jak to wygląda na dziewczynie itd itp ogolnie kiedy mam odmienne zdanie to obrywam wyzwiskami, wszytskie moje pomysly są głupie, dziecinne i patologiczne. kazda taka zagrywaka to są grozby ze nigdzie nie pojade i bede gnić w naszym miescie i zarabiac 800 zł na 3 zmiany... co wy na to ? :O:O

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować