Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pryszcz tu pryszcz tam

kto pokonał trądzik i jak?

Polecane posty

szukam osób które miały problemy z trądzikiem, wągrami, przebarwieniami chcę wiedzieć jakimi metodami udało wam się wywalczyć wymarzoną cerę i po jakim czasie mam nadzieję że są tu takie osoby mój trądzik chyba jest spowodowany hormonami bo zazwyczaj wywala mnie po okresie, ale wągry mam non stop i przebarwienia coraz to nowsze

brałam ale trądzik wrócił. nie aż tak mocny jak był, ale wrócił a drugi raz nie chcę izoteku

nie ma nikogo komu udało się wyleczyć trądzik?

Gość Ja zmieniłam całą pielęgnację
Przestałam używać środków do cery trądzikowej bo wysuszały i było jeszcze gorzej. Myję twarz łagodnymi środkami, babydream z rossmana albo żel do higieny intymnej Venus z algami morskimi, skóra po nich jest ściągnięta i oczyszczona fajnie, używam kremów dla dzieci, tez babydream, czasami bambino ale on moze zapychać chociaz fajnie wygładza. Na obszary gdzie mam największy problem stosuję sudocrem, on wprawdzie wysusza ale jak dla mnie to hit. A ostatnie moje odkrycie to puder propolisowy, nakładam go na oczyszczoną skórę, ewentualnie na krem o jak najprostszym składzie, załatwia niektóre syfki dosłownie w pare godzin.

Gość biedotapolska
miałam tradzik na brodzie, uzywałam duzo preparatow i zadnej poprawy w ciagu 2 lat, zaczełam stosowac urynoterapie czyli po prostu smarowałam brode wacikiem nasaczonym w swoim porannym moczu, który stał nieraz 3 dni i potwornie smierdział ale mi to nie przeszkadzało ;) teraz mam czysta brode

Gość Stał 3 dni???
Jedyny mocz ktory sie nadaje do takich celów to mocz poranny ze środka strumienia, dokladniej mówiąc :D W moczu który stoi 3 dni jest tyle bakterii ze nie chcesz wiedziec, fajnie ze ci pomogło ale wez nie pisz głupot, bo to jest niebezpieczne :D

Gość emska213
Codziennie wieczorem przemyć dokładnie twarz, potem smarować tribioticiem i lulu. A rano smarować Peelingiem enzymatycznym Flosleku i twarzyczka będzie coraz ładniejsza. :)

Gość ggh
normalnie debilko, idziesz do lekarzy i leczysz

Gość atrea
Jeżeli nie boisz się eksperymentować: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24702 Tylko nie możesz mieć cery suchej/normalnej/mało tłustej. Jak mam dosyć mocną tłustą, po ściągnięciu była odpowiednio nawilżona, aż byłam zdziwiona jak na taką ilość alkoholu. Po dwóch użyciach zauważyłam znaczne rozjaśnienie i zmniejszenie wyprysków. Chwilowo mam przerwę w stosowaniu, bo nie mam kasy, ale zamierzam zabrać się jak najszybciej za to, może uda się wyeliminować trądzik całkowicie :)

Gość rteterte
uwaga to nie żart. ja stosuje na trądzik wlasną spermę. swietnie wysusza syfy i juz na drugi dzien jest znacznie lepiej. polecam facetom. nikt nie musi wiedziec, ale sprobujcie jak nie wierzycie. troche spermy na syfa i po po paru godzinach zobaczycie efekt.