Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obgadana

"koleżanki' z pracy strasznie mnie obgaduja i to nie sa przyjemne rzeczy:(

Polecane posty

Gość obgadana

Pracuje w zespole z dwoma dziewczynami-dzisiaj sie dowiedzialam co na mnie mowia, od innej osoby ktora rowniez je bardzo dobrze zna,chyba chce stad odejsc,ale boje sie ze nie znajde pracy/ co robic???/

Gość 1200poloi
co mówią i ile z tego jest prawdą? dawaj ,zniesiemy

Gość obgadana
że nic nie potrafie, że jestem brzydka, wysmiewaja za plecami kazde moje zachowanie-najlepsze jest to ze same piekne nie sa-jedna jest niska i gruba, a druga wysoka i mruk ktory z nikim nie rozmawia.Najpierw sa dla mnie takie mile, a potem ..... Ech...strasznie mi przykro..... zawiod lam sie na nich potwornie...:( Gdyby nie to ze jestem w pracy to chyba bym sie poplakala:(

Gość I znó potwierdza się stare
Olej je. To jakieś zakompleksione babsztyle, które w ten sposób się dowartościowwują. Nie zwalniaj się, bo tacy ludzie są wszędzie. Po prostu wykonuj dobrze swoją pracę i nie angażuj się emocjonalnie.

Gość TAKA JA TAKA
Pewnie masz racje..... zwlaszcza ze to dosyc dobra praca wiec nie chcialabym jej stracic.... Jest mi tak strasznie przykro-wydawalo mi sie, ze jestesmy wobec siebie ok,ale jak widac to nie dziala w obydwie strony...:(

Gość TAKA JA TAKA
To ja "obgadana" podpisalam sie tylko innym nickiem bo tamtym nie wiem czemu juz nie moglam

Gość panna annnaaa
ja nie potrafilabym pracowac z kobietami... baby sa naprawde jebniete, z facetami jest o niebo lepiej, sa otwarci, szczerzy, nie obgadaja Ci doopy ...no i dlatego pracuje z psami :) wole to niz prace z idiotkami :)

Gość nie lubie PPD
zebym ja miala tylko takie problemy jak ty :d chcialbym takie miec serio. na twoim mijescu smialabym sie im w twarz i stosowala autoironie czyli zaluzmy powiedzialy , ze jestes brzydka to ja bym w jakiejs syt w biurze powiedziala , ze np kupilam sobie tusz do rzes wczoraj bo jestem taaaka brzydka to moze bede ladniejsza i wybuchalbym smiechem patrzac sie na nie. Od razu by pokapowaly o c chodzi. nie przejmuj sie ludzkim gadaniem bo zwariujesz.

Gość abecedeff
a nie mozesz przy nich po prostu wylozyc "kawe na lawe" i spytac obie wprost za co Cie tak traktuja?

Gość 98349329
najlepiej olac i nie pokazywac ze sie przejmujesz,lzlekcewazyc i robic swoje .a do tego usmiech na twarz i heja:)

Gość obgadana
Sluchajcie, moglabym im powiedziec, ze o wszystkim wiem,ale to pewnie pogorszyo by tylko moja sytuacje-w moim dziale pracujemy we trzy,wiec one trzymaly by sie razem a ja sama...... PPD STRASZNIE MNIE ROZBAWIL TWOJ POMYSL Z TUSZEM-MUSZE TEGO SPROBOWAC:)