Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niśmiały

24 letni prawiczek

Polecane posty

Gość niśmiały

Jestem prawiczkiem 24-letnim prawiczkiem z Krakowi i szukam Pani która mnie rozprawiczy wiek nie gra roli może być to 20 jak i 40. Proszę od pisanie na email: k.adamowicz23@wp.pl

i co ci to da skoro jesteś tak leniwy że nie chce ci się poznawać dziewczat że ktoś ci da otwór. Staniesz się lepszy? możesz iść do dziwki i co z tego niczego się nie dowiesz o kobietach

znajdź fajną dziewczynę, a nie ogłaszaj się w necie, bo albo racja, ze leniwy jesteś, albo cos innego z Tobą nie tak. Poza tym tego nie robi się z przypadkową osobą, pomijając choroby weneryczne, jest coś takiego jak sympatia do kogoś i pociag fizyczny, a nie pierwsza lepsza...

Gość blackenergy25
O LOL,NIEWYOBRAZAM SOBIE TEGO.Jestem aktywny seksualnie ponad 7 lat i nie wyobrażam sobie tygodnia bez seksu:)

Gość niśmiały
Wy sobie tego nie wyobrażacie dnia czy tygodnia:) a ja jeszcze tego nie robiłem :D " i co ci to da skoro jesteś tak leniwy że nie chce ci się poznawać dziewczat że ktoś ci da otwór. Staniesz się lepszy? możesz iść do dzi**i i co z tego niczego się nie dowiesz o kobietach" Dla czego od razu leniwy , raczej nieśmiały. Nie chodzi mi o to żeby stać się lepszym. Raczej chcę tego spróbować jak to jest. Krytykujesz mnie nie mając pojęcia w jakiej sytuacji jestem.