Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynianka88

co sadzicie o takich spodnicach, jak sie je nosi z czym to laczyc?

Polecane posty

Gość aa...
:) nie zakladaj pod nią majtek,zobacze Twój kwiat KOTKU Jacek

Gość hrrrrrrrr
biała badz innego koloru bokserka ......do tego niebieskie , zielonekorale i duże fajne bransoletki

Gość Alegoriaaaaaaa
+ z topem, bluzką vintage, koszulą wciągniętą w spód, + z ramoneską lub dżinsową kurteczką, + z krótkim sweterkiem, dopasowanym żakietem. + Można połączyć z wysokimi obcasami, ale także, w bardziej rockowym stylu, z cięższymi, militarnymi butami, tworząc styl glam rock. Z czym nie nosić/ nie polecane połączenia -z chłopięcym żakietem(unikamy efektu bardziej szerszej niż wyższej) -z długim kardiganem, -plisowanymi bluzkami

Gość justynianka88
hmm dziekuje chyba zostane przy bokserce i bransoletkach hm chyba najbardziej uniwersalnie...

Gość Alegoriaaaaaaa
Gość Alegoriaaaaaaa
bokserke to mozna zalozyc do szortow a nie do takiej spodnicy

Gość justynianka88
ok ok nie znam sie dlatego pytam, a chce fajnie wygladac o super te linki :) :* kolezanka mi powiedziala ze te spodnice pogrubiaja...

Gość justynianka88
macie moze wiecej linków?

Gość aa...
mam tu zobacz www.roksa.pl

Gość justynianka88
podnosze :)

Gość Alegoriaaaaaaa
z tego co wiem i znalazlam w necie : -świetnie prezentują się w nich wysokie i szczupłe kobiety niskie dziewczyny nie muszą omijać tego trendu szerokim łukiem, wystarczy, że dodadzą sobie centymetrów, zakładając wysokie buty np. w kolorze cielistym, nude -tego typu spódnice i sukienki podkreślają łydki, więc trend ten jest przeznaczony głównie do kobiet ze smukłymi nogami idealny dla borykających się z cellulitem! Spódnica jest dłuższa z tyłu, więc sprytnie zakrywa miejsca, w których najczęściej „gości pomarańczowa skórka. -taką spódniczkę można ubierać dla każdego typu figury. Wszystko zależy od wyboru odpowiedniej długości z przodu: osoby z pełniejszymi udami powinny wybrać spódniczkę sięgającą tuż przed kolano. -kobiety z masywnymi kolanami i odstającymi rzepkami, powinny wybierać opcję w której krótsza część spódnicy będzie zakrywała ewentualne mankamenty czyli krótsza część sięgająca za kolano

Gość justynianka88
slicznie dziekuje kochana jestes :)

Gość Alegoriaaaaaaa
bokserke zalozylabym do takiego typu asymetrycznej spodnic tylko ze do krotkiej, przy długiej bedzie to wg mnie wygladac komicznie. Oczywiscie nie mozna przesadzac z gora bo spodnica sama w sobie jest wystarczajaco wyrozniajaca sie wiec trzeba potraktowac ja jako baze pod reszte. skromne dodatki, jakies ladne kolczyki ;-)

Gość Alegoriaaaaaaa
absolutnie ta czarna bokserka odpada, koronki sa modne ale ta nie pasuje do tej spodnicy, aaaa i pamietaj koszula obowiazkowo w spodnice ;-)

Gość justynianka88
wlasnie mam taka koszule fajna na gzuiczki wkladac w srodek tak? hehe

Gość Alegoriaaaaaaa
tak, obowiazkowo w spodnice, jak widzisz ta spodnica ma ladny rozowy paseczek jako wykonczenie wiec idealnie pasuje, je tez sie nosi troche wyzej, nie na biodrach ale to zalezy od modelu. Te z linku wyzej maja kropne wykonczenie jakas gumą wiec zwroc przy zakupie na to uwage.

Gość o zupach w sloiczkach
jakbym slyszala jakies 70 latki... skad wy macie takie retro pomysly?

Gość justynianka88
hm retro pomysły?

Gość mama kiedyś....
spódnica na jeden sezon.

Gość justynianka88
hm to moze poradzicie jak sie ubrac na urodziny chlopaka to taka 1 rodzinna impreza nikogo ni znam jeszcze, tyko raz z rodzicami gadalam... pomyslalam wlasnie o czyms takim...mam 26 lat

Gość też o tym myślałam
brzydkie te spódnice, nie wiem co w nich widzicie rzadko która dziewczyna ma ładne kolana i te spódnice właśnie to podkreślają, pokazują nogi w brzydki sposób zresztą pewnie ta spódnica jest niewygodna bo ten długi tył gdzieś się plącze gdy się siada....fuj ofiary mody dobrze ktoś napisał spódnica na jeden sezon

Gość justynianka88
hmmm poradzicie inny zestaw? ale nie zbytnio elegancki bo nie lubie...

Gość Alegoriaaaaaaa
jesli to rodzinna impreza to nie bokserka... litosci nie idz z odkrytymi ramionami, tylkiem, załóż jakis fajny modny zakiet, ramoneske, pod to jakas koszule najlpiej na krotki rekaw bo jak bd cieplo to sie rozbierzesz spodnie lub spodnica tylko takie odpowiedniej dlugosci, wszystko ladnie i scludnie. aaa i komfortowo- nie zakladaj czegos w czym ledwo oddychasz

Gość też o tym myślałam
na spotkanie z rodziną chłopaka najlepiej coś klasycznego i stonowanego przyszłe teściowe nie lubią gdy przyszłe synowe epatują wielkimi dekoltami czy supermini przesadne epatowanie strojem odbierają jak wyraz arogancji i młodzieńczego buntu

Gość Alegoriaaaaaaa
a masz moze jakas fajna sukienke ?