Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę zrobić badania

jak nazywa się badanie nasienia pod względem jakości i badanie na wrogość śluzu

Polecane posty

jw napiszcie proszę

Gość Władysław 1948
to się nazywa "badanie nasienia pod względem jakości i badanie na wrogość śluzu"

Gość Spermiogram
Spermiogram i badanie wrogości śluzu. Dokładnie tak.

Gość znam jednego
prosze, piszemy, to sie nazywa...uwaga!!! badanie nasienia i uwaga drugie to.....badanie na wrogość śluzu :D tak z ciekawości..ile masz lat?? Lekarz kazał Ci zrobic takie badania i nie podał nazwy czy sama sie leczysz za pomoca czytania i eksperymentowania na sobie :-)

no świetnie, tylko w laboratorium nie jest napisane właśnie tak, tylko te badania mają swoje nazwy chyba raczej

pytam, bo jest laboratorium u mnie w mieście i są napisane nazwy, zastanawiam się, czy po prostu nie wykonują takich badań czy po prostu mają nazwę, której ja nie znam. najlepiej od razu wyśmiać i skrytykować, eh

Gość znam jednego
eeee nam te badania robił ginekolog w zyciu nie słyszałam zeby na badanie wrogości sluzu ktos sie udawał do labolatorium:-/ poszukaj lekarza który takie badania wykonuje u siebie. My jechalismy po tym jak przyjol ostatnia pacjentke i pobierał próbki "ze mnie" i od mojego męża. Dzwne rzeczy wypisujesz...

jakie dziwne rzeczy, powiedziałł, że partner może zrobić badanie nasienia w laboratorium, bo w szpitalu, gdzie on pracuje, nie wykonują takich badań, nie powiedział mi jak się ono nazywa, nie pytałam go o badanie na wrogość śluzu, ale zrobiłabym sama, było by szybciej.

byłam dziś na pierwszej wizycie, skąd mam wiedzieć gdzie wykonuje się badanie śluzu na wrogość, czy to takie straszne, że pytam ?

Gość znam jednego
tak dzwne ze o to pytasz.. bo zazwyczaj jak lekarz kaze robic takie lub inne badanie mówi dokładnie jak sie ono nazywa, nawet gdzie go mozna wykonac . Mąz moze zrobic badanie w labolatorium ale do 30 min musi dowieść materiał genetyczny do badania ( zeby czasem z tydzien z nim nie podróżował w słoiczku w samochodzie:-/ a Try takiego badania ( na wrogosc sluzu) nie wykonasz w labolatorium bo masz na to ochote...to jest badanie które wykonuje lekarz ( mam nadzieje ze wiesz na czym ono polega i jak sie do niego przygotowac) wiec skoro wiesz na czym polega nie sadzisz chyba ze pani laborantka Ci go zrobi?;-/

Gość karolgd
Takie badania przeprowadza się w klinikach leczenia niepłodności. partner oddaje nasienie w klinice lub - w pewnych przypadkach - może je przywieźć z domu (są na to specjalne wytyczne).

Gość badane na wrogisc sluz
u to jest test PTC współzyjecie mniej wiecej w okresie owulacji do 12 h przed badaniem ma byc stosunek i wtedy gin pobiera to z ciebie p atrzy jak sie zachowuje plemniki ile i ch jest i zyja czy nie zyja jak nie to jest wtedy wrogi sluz

właśnie, osoba wyżej ma rację, PCT się nazywa to badanie na śluz, a wmawiali mi, że ono się nazywa po prostu badanie śluzu na wrogość, chodziło mi właśnie o tę nazwę i niestety u mnie w laboratorium nie wykonują tego badania, kiszka

jesli juz to takie badanie wykonuje ginekolog a nie w laboratorium !!!!!!!!!!!

no i właśnie zdania sa podzielone, więc najlepiej będzie jak po prostu spytam gina przy następnej wizycie

ja mialam to badanie:D wiec tak jest jak ci pisze

sorki zle wpisalam to wyzje to moj wpis oczywiscie a czemu musisz zrobic jak dlugo sie staracie?

Gość czemu kamisiaaa
nie piszesz pod swoim nickiem ???:D

Gość czemu kamisiaaa
hehhehehehehhehehehee wariatka na 10 forach zadaje pytania hahhhaha

Gość czemu kamisiaaa
a czemu nie p;iszesz pod nickiem?:DA CO boisz sie hahhahahahhahaha ktos ci odpowiada na innym temacie to chyba wystarczy?;D chyba ze jestes az taka nie kumata i nie jarzysz hahahhaha ale raczej malo kumata

Gość czemu kamisiaaa
kamisia_k na jedno wychodzi hahahhahaha ciemnoto jedna:D co prawda w oczy kole hahhahahahahahha zatkalo kakało !!!! hahahahah

Gość czemu kamisiaaa
kamisia_k dzieci ? jakie dzieci a co zle pisze????? ile jeszcze tematow zalozysz jak ktos ci w temacie innym dotyczacym tego pytania co zadalasciemno grodzie tyahahaahhaha problemy z prolaktyna ma hahahhahhahahahaahhahha ale sobie wymyslila i sama stawia sobie diagnoze hahahahhaha

Gość Ruchacz 1234567899876543213
wypnij dupę a nie pierdolisz głupoty głupia zdziro

Gość Ruchacz 1234567899876543213
czemu kamisiaaa :D hahahaha kamisia ty tepa pizdo :D

Gość czemu kamisiaaa
kamisia pracuje na stacji paliw hahahhahahahahahhahahahhaahhhahhhahaahhahah