Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BŁAGAM WAS O POMOC. PILNE :(

Potrzebna POMOC w sobote... MATEMATYKA-EGZAMIN

Polecane posty

Cześć kochani... Jestem w potrzebie. Od zawsze jestem dnem jesli chodzi o matematykę, uczę sie w Żaku zaocznie no i chciałabym skończyć to liceum. Jestem na 5 semestrze i został mi jeszcze 6. No ale do rzeczy. W sobote mam egzamin pisemny z matematyki i chciałabym aby odezwały sie osoby ktore umieją matmę. Pomyslalam ze na tym egzaminie podalabym w tym topicu ze 3-4 zadanka by ktoś mogl mi je rozwiązać? :-( Mam internet w telefonie więc jakos daloby rade... wiem że to głupie ale jestem juz tak zdesperowana ze szok. Co semestr matematyka powoduje u mnie depresję. Jest taka mała komplikacja bo ta matematykę w sobote mam od 9.40 do 12.50 i nie mam pojecia o ktorej ona by zrobila ten egzamin... :-( zajrzelibyscie w razie czego?...

jak masz internet w telefonie to zrob zdjecie egzaminu i wyslij mi mailem - za pol godziny bedziesz miec zrobiony caly,

na kafeterii nie dawaj zadan bo cie ktos podpieprzy i anuluja egzamin ja moge mailem odeslac i odebrac < mms nie wchodzi w gre bo jestem w uk >

Hmmm... to moge prosić o adres e-mail? moj aparat jest kiepski ale najwyżej przepisałabym zadania?

Moge podac jutro? bo wolałabym zalozyc inny, prywatnego wolę nie podawać a problem w tym ze na razie nie dziala mi w domu internet, pisze na razie z telefonu... Zajrzy Pan jutro do tego tematu?

Ok dziękuję, postaram się jutro napisać. I w takim razie życzę pomyślnej operacji.

ok. Dokladnie to mam figury na płaszczyźnie, czwórcjąty i ich rodzaje, wielosciany, bryły obrotowe

Gość przepisz zadania
Postaram sie pomoc