Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość diana2009

moja książka

Polecane posty

Gość diana2009

Hej chciałam wam przedstawic kawałek mojej książki którą powoli pisze,pewnie nie jest jakaś super ale to będzie moje pierwsze dzieło więc się jeszcze uczę :)Wydażyło się to dawno,zbyt dawno by młodzi ludzie mogli to jeszcze pamięac. Ale były to piękne czasy pokoju i miłości,nie było wojen a w koło panowała pełna harmonia,ludzie szanowali się na wzajem i w zgodzie żyli nawet ze zwierzętami. Dookoła rosła piękna zielona trawa a domy były duże ale niśkie całe z drewna ,w sierodku były dwa duże pokoje,spora kuchnia i olbrzymi salon,na okna wisiały firanki własno ręczne uszyte i długie zasłony. A widok z okna był na pobliskie góry pokryte przeróżną roślinnością ,a były tam wysokie świerki i brzozy i byl to las pełen grzybów i zwierząt które tam mieszkały,mieszkał tam również zwierze którego jeszcze nikt nigdy nie wiedział,podobno był to orzeł tak wielki że wiekszy był nawet od samolotu,drudzy mówili że jest to smok a trzeci nawet że to jest koń ze skrzydłami ale nikt tak naprawde go jeszcze nie widział. Legenda głosila ży tylko człowiek o dobrym sercu i wielkiej dobroci będzie gotów by go ujżec ale jak do tej pory takowa osoba jeszcze się nie narodziła do pewnej zimy. W jednej chatce położonej z dala od osody mieszkało małżeństo,kobieta wysoka o szczupłych długich nogach i rękach ,proporcjonalnej twarzy i pięknych długich jasnych włosach,była najpiękniejszą kobietą w całej osadzie,mieszkańcy wosady wołali na nią Safira. Facet też dośc wysoki,umięśniony ze spiczastą podłużną twarzą o imieni Verwustung,ale znajomi wołali na niego Sturm. Była to dośc biedna rodzina,pracował tylko mężczyzna uprawiając zborze i ziemniaki i sprzedawał to miejscowym handlarzom

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować