Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

ile druzyn wyjdzie z grupy?

Polecane posty

Ja kumam tylko ludzie tutej nie wiedzo co piszo. Ktos w innym temacie napisal, ze dzis odpadamy, co mie zaniepokoilo, stond moje pytanie. Boje sie ze odpadniemy.

Gość jak drużyna
jak my przegramy to Rosja zdobędzie 3 pkt i będzie mieć 6 a jak grecja z czechami wygra to będzie mieć 4 pkt i nas wyprzedzi. Chyba dobrze napisałam?

Ale wlosi chyba nie so w naszej grupie to co sie o nich martwisz, niech leco. I co sie tak mie czepiasz samotniku? Zakochales sie we mie i to so podchody? Dobrze rozumiem?

Ach tak, to ja sie machnelam w obliczeniach, tera juz wiem dlaczego my odpadniemy, no tak to koniiec, boze to koniec! Nie tak mialo byc. rosja przegra dzisiej z polsko, rosja przegra, rosjanini przegrajo, muszo przegrac. poafirmujmy w imieniu narodu polskiego i wyprosmy o wygrano dla polski. Prosze, to bendzie nasza zasluga.

Ty się o włochów nie martwisz a ja się o polaków nie martwię. Dla mnie Polska może lecieć.

Uu samotnik ty jestes wlochiem :-) mniam mniam, chce zrobic z tobo flirt, co Ty na to?

Samotnik dla Ciebie bym mogla zmienic zdanie i modlic sie za rosje, ale tutej chodzi o mojo ojczyzne, a ja jestem partio.

Tu nie chodzi o żadne modlitwy w sprawie Rosji, po prostu takie są realia. Kto oglądał mecz Rosja - Czechy, wie na co stać Rosjan.

Gość mantaaanooł
Fiel a gdzie twoja koleżanka od wódki/;-)

POlsko moj narodzie, z pelnym brzuchiem czy tez w glodzie, Bende z tobo az po grob. daj dzis prosze Rosji w dziub. masz pawera, dasz dzis rade, zjedz przed meczem czekolade, ona doda skrzydel Ci a ja spelnie Twoje sny. Pollko kocham Cie nad zycie zagraj dzisiej znakomicie!

Moha kolezanka jest tera w raju, a co zakochales sie i za nio tensknisz? Ja tez sie zakochalam.

Gość mantaaanooł
No damka jest fajna:-)jak ją spotkasz to pozdrów od wielbiciela:-)

Okiej pozdrowie. Damulka to gwiazda kafeteryjna, nikt jej nie przebije.

Ww listopadzie sie dopiero zobaczymy i uchlamy, oj calo noc przegadamy.