Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zeberka1212

Nie jestem brzydka a ciągle samotna

Polecane posty

Nie wiem dlaczego mam 20 lat i jeszcze nie miałam stałego partnera. Jestem blondynką , mam długie włosy , nie jestem brzydka. Mam już dość czekania na miłość i przez to zrobiłam się desperatką.

pokaz zdjecie nikt nie jest wrozka moze poznasz kogos tutaj, a jakiego chciala bys partnera ? mam ogolnodostepny towar... lubujesz sie w starych prawikach ? mam takiego offerme kolo 40stki jeszcze nigdy nie mial kobiety, pasuje ? :)

Gość dziewkazzzakola
TUTAJ idz na f23 :classic_cool: tam poznasz samych zacnych ludzi

co to jest f23, ej w ogole nie odstraszaj mi klijentow niech powie kogo szuka a cos dobiore z tego forum ;)

Gość wielke PHI!
brzmiszjak sutener

Gość wielke PHI!
i zajmujesz się uslugami "matrymonialnymi" ^__^'

mam tu pare "meskich prostytutow" ktorzy naprawde potrzebuja pomocy np taki offerma 40letni prawiczek a ze klijentka ma juz taki problem moge sprobowac pomoc i dopasowac, a ze pare groszy mi wpadnie... najwyzej zabiore jakas dame na ciekawa kolacje :) ps. dziewczyny zapisywac sie do fanepagu moze akurat wypadnie na ciebie ;) njcostam z gory ma zakaz jest szalona fanatyczka lorda zlikwiduje bana jak troche ochlonie :)

Gość wielke PHI!
myslis zż eOffermie agencja pomoże??? idealista

offermie nic nie pomoze ale autorce moze, kto wie moze takich lubi zreszta pomysl co taki moze wyprawiac w lozku po 40 latach abstynencji od seksu :D nie mow ze takiego ogiera bys nie chciala ;)

Gość wielke PHI!
nie, dlatego http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Makabryczna-smierc-19-letniej-Anety-zrobil-to-jej-chlopak,wid,14563182,wiadomosc.html

Gość wielke PHI!
wszysko spoko ale spróbuj takiego zostawić....- to ma do tematu

Gość wielke PHI!
ups , własnei wqrzyłes szefową fanklubu

stul ryj wywloko, dostaniesz bana na jakis czas to ochloniesz widzisz phi o tym mowilem znajda sie i nawiedzone fanatyczki w moim fanpagu ta jest niezle pierdolnieta maza jej sie smycze, szpilki i zdominowanie lorda PHIiiiiii :) co do tematu to fakt taki oferma w koncu dopuszczony do szpary moglby zabic jezeli chciala by go zostawic.... to zrobmy tak pokaz zdjecie autorko znajde ci kogos odpowiedniejszego ewentualnie jezeli bedziesz miala swietne rekomendacje zajme sie toba sam ;)