Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzuconabezzalu

odejśc ie

Polecane posty

Gość porzuconabezzalu

Ciężko jest przyjąć do wiadomości, że nigdy więcej go nie przytulisz, że nigdy więcej nie poczujesz smaku jego ust, nigdy więcej nie zaśniesz u jego boku. Jak trudno jest zrozumieć, że on Cię już nie chce! I żadne słowa tego nie zmienią, żaden czyn, żadne łzy nie sprawią, że ktoś, kto nie kocha, być może nigdy nie kochał, zacznie pałać uczuciem... Ten ból w klatce piersiowej, palący chłód w nosie, balon w krtani... Świadomość, że ktoś kogo kochasz całym sercem, dla kogo mogłabyś nawet zabić, odchodzi... Pozostawia wspomnienia, rozmyte, pielęgnowane, postrzępione... Przecież mówił... Mówił, że kocha, że nigdy nie zostawi, że zawsze będzie obok. Pasmo kłamstw... Tak bardzo chcesz tych kłamstw! Chcesz całować jego nagi tors, choćby ze świadomością, że to wszystko jest piekła warte! A on? Był złudzeniem, zlepkiem tego, czym był, a kim go postrzegałaś. Nieidealny dla Ciebie był bóstwem i wielbisz go, zatapiasz się w marzeniach o rychłym powrocie... Ale ludzie to zdrajcy. Ludzie żerują na uczuciach innych, oszukują dla własnych korzyści. Ludzie to nikczemne kreatury!

Gość porzuconabezzalu
I can't breath.

Gość fwweew
breathe chyba

Gość porzuconabezzalu
Zjadłam. Zresztą... ;((((((

Gość pęknięteserce
Co za wyznanie... Sam jeszcze niedawno przez to przechodziłem. Ale dokładnie tak i zgodzę się z tym w 100%... "ludzie to zdrajcy. Ludzie żerują na uczuciach innych, oszukują dla własnych korzyści. Ludzie to nikczemne kreatury!" I bez znaczenia, czy kobieta, czy mężczyzna. Omnis homo mendax!

Gość porzuconabezzalu
Tak... Eh, teraz mam wrażenie, że nawet jeśli zwiążę się z kimś innym... mam wrażenie, że zawsze będę go kochać. :(