Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

do dziewczyn!!!

Polecane posty

Gość ishfiowhjf
Dziewczyno! Chuj z Twoim defektem ortograficznym, najgorzej,ze nie masz mózgu wcale, wiesz? i to jest ten problem. Myślę,że powinnas się zgodzić,by Cię w ucho jebał :O Nie no, załamałam się tym tematem, skad są takie dziewczyny? Nie spełniasz jego oczekiwań jako kobieta inteligentna po prostu, co z tego,że się na anal zgodziłaś? Może w seksie jesteś zajebista, ale w zyciu, rozmowie chujowa

Gość lepiej sobie daruj............
bo to juz nie chodzi ze on na ciebie niezasluguje.. tu chodzi o to, że nawet jak zrobisz mu piec lasek w piec minut, nadstawisz dupy i cipki, połkniesz jego ejakulat i na wszystkie jego madrosci przytakniesz to... i tak bedziesz zagłupia i poprostu dalej bedziesz go nudzic. czasem nie WOLNO wszystkiego robić dla faceta, czasem lepszy efekt daje NIC NIE ROBIENIE i pozwalanie JEMU(!) na zdobywanie siebie.. ot tak, poprostu.

Gość wrozezptakow
Na allegro sobie kup - pelno tego daja ;) Pomysl z uchem tez jest niezly - rozwaz go ;)

Gość ishfiowhjf
Chcesz go zdobyć to siebie zmień przede wszystkim. Bardziej zapunktujesz u niego tym,że nie zgodzisz sie na spotkanie. Chcesz być jego kochanką, która będzie na kazde zawołanie. Bo mu się zbiorniczki napełniły. Dziewczyno-gdzie jest Twoja godność?

widze ze wszyscy jestescie do mojej osoby negatywnie nastwienie i nie moge zrozumiec dlaczego i o co wam tak naprawde chodzi??? to jest chyba troche nielogiczne ze jakbym mu wszystkiego odmawiala zadnego seksu to myslicie ze by ode mnie nie odszedl? ja mysle ze wtedy nawet by ze mna nigdy nie chcial byc.. wyprwadzam sobie jeszcze muwienie ze jestem glupia bo to troche nie na miejscu

mam godnosc... i nie jestem na kazde jego zawolanie no ale jakos nie wyobrazam sobiw takiego zwiazku ze ciagle jestm na nie

Gość aaaaaaaaaagava
jeśli to nie prowo, to jesteś mega naiwna :O zniknij na 3 tyg. z jego życia -kompletnie ANI SŁOWA ..potem się ewentualnie umów, a nie od razu :O jeśli chcesz sie spotkać JUŻ i to z góry powiedziane że na seks -to wiesz już za kogo cię ma ???? :O

Gość wrozezptakow
A gdybys tak umiala sie zastanowic co oprocz seksu mozesz mu dac? Czy on chce tylko seksu?

Jak dla mnie poniżasz się, sam Ci powiedział że tylko na seks możecie się umówić, więc sama widzisz...ma Cię gdzieś chcę tylko popykać i tyle, bo zrobisz w łóżku wszystko co chce. Ja na Twoim miejscu dała bym sobie spokój, życie nie polega tylko na bzykaniu się.

dlaczego wszysyc mi mowia ze jestem naiwna?????? i dlaczego wszyscy kazecie mi sie nie odzywac i nie spotykac do niego ;/ on i tak mi nie odpo na smsy wiec moge sobie darowac... telefonow tez nie dobiera

oprocz seksu daje mu cala siebie bardzo fajnie nam sie spedzalo czas jezdzilismy do kina, do baru, na imprezy ze znajomymi, nad jeziorko na jakies grille, wypady... fajnie nam bylo

Gość ishfiowhjf
Nie wiesz o co nam chodzi, bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem! Poczytaj wypowiedzi, wiekszosc się z Ciebie smieje, albo już jakoś próbuje to wytłumaczyć,żebyś zrozumiała. Nie zatrzymasz go samym seksem. Faceci lubią zdobywać. Zresztą on ma Cię podejrzewam za pustą lalke do seksu.

I nie miej tu do nikogo pretensji, bo sama prosiłaś o poradę , więc każdy ma prawo wyrazić swoją opinie

ale on mi mowil zawsze ze jestem piekna, ze mnie kocha i mowil ze swiata nie widzi poza mna. wiem ze to takie frazesy no ale wydawalo mi sie ze to prawda

Gość ishfiowhjf
Ale najważniejsze,że dałaś się spuszczać do buzi i walić w dupsko. na pewno bedzie Twoj forever hahahahahahaha

o jeju a to jesrt takie straszne ze polykalam??? i ze sie zgadzalam na anala??? moze mi powiesz ze jakbym nie polknela albo nie dala w dupe to by ze mna byl teraZ???????

Gość wrozezptakow
No wydawalo, wydawalo... Musisz to uwierzyc... po prostu. Tylko czemu on nie odpisuje na smsy?:O

A poza tym jeżeli tak dobrze Wam się układało, w łóżku też super to niby dlaczego Cię zostawił? może z NIEGO jest frajer i tyle, albo znalazł sobie inną pannę...a ty jeszcze chcesz go odzyskać. Nic się nie dzieje bez powodu, dla mnie to nielogiczne że niby wszystko pięknie cacy a jednak do widzenia

Jak możesz być tak ślepa???Facet odszedł ale jak wcześniej pisałaś-napisał Ci,że możecie się spotkac na seks?Więc o co mu chodzi?jesteś dla niego tylko do ruchania anie do bycia na poważnie.Tyle w temacie

Gość wrozezptakow
Jesli mialas radoche z polykania i z anala (uwaga na zwieracze w pozniejszm wieku ;) ) to ok, ale tak piszesz jakbys sie dla niego zmuszala do tego ;) :classic_cool:

Nikt nie mówi, że robiłaś źle połykając czy dawać dupska, przecież to normalne...tylko wkurzające jest to że seksem próbujesz odzyskać faceta

Gość mąż Anity
up

" dziewczyny co bylybyscie w stanie zrobic zeby chlopak do was wrucil??? wiecie co, zgadzalam sie na anale, orale, bralam do buzi ogolnie wszystkie jego zachcianki. a wczoraj mi powiedzial ze to koniec bo nie odpowiadam jego wymaganiom... co mam zrobic?" xx juz nic nie mozesz zrobic - a to ze sie zgadzalas to w sumie dobrze ze cie olal, po co sznowac i liczyc sie z portrzebami kogos kto nie szanuje bo nie liczy sie z wlasnymi potrezbami x jak go przekonac? powiedzial ze jedynie na seks mozemy sie umuwic wiec w tym widze swoja szanse tylko jak to zrobic?? jakas seksowna bielizna wiadomo, ale co moge zrobic zeby go pozytywnie zaskoczyc??? zeby chcial wrucic do mnie???' xx koles ci jasno powiedzial na co mozesz liczyc - i zebys na glowie stanela to wiecej od niego nie dostaniesz, nie "zakocha; sie w tobie bo masz na sobie koronkowe nowe gacie;/

Gość pampa lampa
Zlota lopata dla odkopywacza tego tematu!

a ja myslalam, ze dysgrafia to po prostu nieumiejetnosc wyraznego pisania (bazgranie), a nie usprawiedliwienie bycia kompletnym lewusem z orty :D

Gość mąż Anity
up

Gość pampa lampa
Acha i dla zainteresowanych chlopak Anitki wrocil do niej, ozenil sie z nia a teraz sie rozwodza.

Gość mąż Anity
up

Gość mąż Anity
up