Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cv xc OC

Kobiety w związkach ze starszymi mężczyznami!

Polecane posty

qwertyuiopqwertyuiopop - ludzie zawsze bedą gadac jak masz zbyt ladne nogi, to powiedzą, że masz małe cycki, jeśli nie pracujesz, powiedzą, że jesteś utrzymanką, a jeśli pracujesz, że poleciał na Ciebie tylko taki, ktory nie jest w stanie Cie utrzymać, jak masz kochanka powiedzą, ze jestes dziwką, a jak go nie masz powiedzą, ze juz nikt poza męzem nie chce Cię bzykac jak bedziesz się spinac niepotrzebnie, to postarzejesz się szybciej niż ten Twoj :)

Ludzie zawsze plotkowali, gadaja i beda obgadywac. Jesli jestescie szczesliwi (a jak wyglada wasz zwiazek wiesz tylko ty) to nie przejmuj sie tym co mysla inni.

Gość Natkaaaaaa
Ja jestem w zwiazku z 12 lat starszym i jestem bardzo szczesliwa. Czasem widac roznice wiekowa i sie o to sprzeczamy ale to nie jest czesto. Z reszta kazdy sie czasem pokłóci. Bardzo sie kochamy, wiele osób mowi nam ze zachowujemy sie jak zakochane dzieciaki:) Jestesmy razem juz calkiem dlugo i mamy pol roczna planowana coreczke:) Jedynie co mnie przeraza to emetrytura. Kiedy on na nia przejdzie to ja jeszcze bede miala przed soba ponad 10 lat pracy...