Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamamaaaaaaaaaaaa

Krzesełko do karmienia ! Jaka tapicerke polecacie ?

Polecane posty

Gość Mamamaaaaaaaaaaaa

Taka z miekkiego materialu czy z ceraty ?

Gość dfgfgfgfg
Jeżeli dziecko nie będzie bez potrzeby przesiadywało w tym foteliku i fotelik będzie służył jedynie do jedzenia to polecam takie miękkie obite ceratą gdyż łatwo zetrzeć , natomiast jeżeli potraktujecie fotelik również jako "siedzisko" (zalezy ile maluch ma miesięcy) to bardziej materiałowy jednak wiadomo że fotelik do karmienia to jednak do karmienia więc cerata najpraktyczniejsza.

Gość Mamamaaaaaaaaaaaa
szukam czegos i do karmienia i do siedzenia

Gość kasikonika
polecam najtańsze i najlepsze krzesełko do karminia- Antilop Ikea nóżki się wyciąga , kubełek myje pod wodą w całości, jest bardzo stabilne i bez problemu mozna zabrac w podróż ze sobą. Mam porównanie z ceratowym miękkim "wypasionym" fotelikiem i naprawdę wolę moją Antilopę. w tym roku weszły też jako nowości inne foteliki warte uwagi- też Ikea, naprawde jest w czym wybrać

Gość Ja np. codziennie biegam
A musisz mieć koniecznie tapicerkę? Kup plastika z Ikei - czyści się migiem i bez wysiłku. W końcu to tylko krzesełko do karmienia i nie służy do nie wiadomo jak długich posiadówek.

O! No właśnie jak wyżej! :) Koleżanka uprzedziła mój post.

Ja też wolę moją Antylopę. ;) Jakbym miała kupować po raz kolejny to też bym je wzięła, albo Leoparda (którego okresowo nie było w sprzedaży - akurat kiedy robiliśmy krzesełkowe zakupy).

Gość kasikonika
bo jest naprawdę super! Ikea górą. Jak porównuje krzesełko za 50zł+ pólka blat za chyba 29?zł z tym co kosztuje- 300-1000 zł to niestety ale Antilop rządzi ;) jest malutkie, wygodne, pasuje do każdego wnętrza, jest neutralne

Dokładnie tak! :D Teraz Leopard jest niezłą gratką ze względu na super dizajn, ale jest też droższy od Antilopa.

Gość Mamamaaaaaaaaaaaa
mnie nie interesuja ikeowskie krzeselka

Gość no wlasnie!
ja mam cos takiego i jest bardzo fajne http://www.cosatto.com/products/highchairs/slim-jim/popsicle przede wszystkim nie graci kuchni i da sie zlozyć na plasko i powiesic na scianie albo oprzec o nia. na oparciu jest cerata, ale nie taka najtansza chinska, tylko lepszej jakosci. czysci sie ok, ale przyznaje ze najlepiej czyszcza sie nietapicerowane plastiki. dziewczyny maja racje.

Gość gość
Ja bralam ortalionowa tapicerke stad www.artmeb.pl