Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuuuuuuuuuuuuuj

Czy bylibyście w stanie polubić taką sląska dziewczyne?

Polecane posty

Gość fuuuuuuuuuuuuuj

ostatnio poznałam śląską dziewczyne, ona nazywa sie Dorota Ślimok (obciachowe sląskie nazwisko według mnie) i mówi śląską gwara i silnym sląskim akcentem, i jest ruda i piegowata :-o czy uważacie za obciach zadawanie sie z taką osobą? :-o

Gość fuuuuuuuuuuuuuj
i ona jeszcze sie chwali że jej ojciec jest "sztygarem" w kopalni i zachowuje sie jakby to było jakies nobilitujące :-o chwali sie tym jakby co najmniej jakby jakimś mecenasem albo biznesmenem był :-o

Gość manio ciekawski=)
Polubić, czemu nie? Ale ja nie lubię kultury śląskiej ich gwary, która wręcz mnie brzydzi, co nie zmienia faktu, że nie gardzę Ślązakami. Szanuję ich pod warunkiem, że są Polakami, a nie zwolennikami RAŚ. Nie wyobrażam sobie, aby mieć taką dziewczynę. To nieprawdopodobne :D

Gość manio ciekawski=)
spadać ciule Ty pierrrrrrrrunie sakramencki :p

Gość hghgghhg
młoty..... ps widocznie uzanała że jesteś takim debilem że tylko po slońsku zrozumiesz... a może po prostu nie chciała byś cokolwiewk zrozumiał kazdy ślązak / czka szczególnie w młodym wieku w dzisiejszych czasach na pewno potrafi się wypowiadać poprawnie po polsku - chyba że jest w podstawówce i mioeszka na jakiejś zapadłej dechami wiosce

Gość blue-green eyes
Pamiętam, że u mnie w szkole była taka dziewczyna ze Śląska. Oprócz tego że mówiła gwarą zachowywała się trochę jak chłopczyca, ale była zawsze dobrze nastawiona do innych, opowiadała niewybredne dowcipy, każdego potrafiła rozbawić więc ludzie raczej ją lubili. Jeśli dobrze czujesz się w towarzystwie swojej koleżanki to nie widzę problemu dla którego miałabyś zacząć jej unikać, chyba że zależy Ci na opini powierzchownych ludzi, którzy dyskwalifikują innych za wygląd czy pochodzenie.

Gość nceownvjce
slazaki to ciulasy perfidne zlamasy i smierdzace brudasy

fuuuuuuuuuuuuuj A ty to na pewno piękna jesteś jak miss świata i taka idealna i w ogóle super.Siódmy cud świata.

Gość Brynica
A durczok was nie brzydzi? On też jest ze Śląska. Wiele nazwisk na Śląsku kończy się na -ok

Gość racja racja
Racja, Polok, Poloczek,Nawrot, Ślimok, Musioł....