Gość yetika21 Napisano Czerwiec 12, 2012 schudne? ( przytylam 4 kg ) czy lepiej zmienic na inna? prosze o wypowiedzi ,jesli mozna i dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yetika21 Napisano Czerwiec 12, 2012 Może na\pisze tak pól roku temu bylam na diecie dukana schudłam 10 kg , teraz z mojej winy 4 kg mi wrocly czy moge od nowa zrobic dukana czy lepiej inna diete? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yetika21 Napisano Czerwiec 12, 2012 nikt nie wie? bo jutro chce zaczac dieteeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yetika21 Napisano Czerwiec 12, 2012 podbijam :) moze ktos cos napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olej dukana Napisano Czerwiec 12, 2012 zacznij dzialac bo ci reszta jojo wroci i rozdupisz nerki zacznij sie ruszac i odzywiac jak czlowiek a nie jak swinia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Na kocia lape Napisano Czerwiec 12, 2012 a to nie jest dieta ktora mozna stosowac raz w zyciu bo inaczej bedziesz miala spustoszenia w organizmie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yetika21 Napisano Czerwiec 12, 2012 moja mama byla 2 razy na sb i ładnie schudła moze na sb schudne te kg? zdrowo przynajmniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olej dukana Napisano Czerwiec 12, 2012 spustoszenie juz ma tylko o tym nie wie te dziesiec kilo schudlabys na normalnej diecie ale nie bo ona w tydzien chciala szybko schudlas szybko przytylas a teraz wypad do sklepu po zdrowe jedzenie i rusz dupsko spod telewizora po jojo robia sie rozstepy i skora flaczeje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olej dukana Napisano Czerwiec 12, 2012 kolejna dieta cud a mniej jesc i wiecej sie ruszac to za ciezko co? na zbilansowanej diecie stracilabys to w trzy miesiace max bezpowrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yetika21 Napisano Czerwiec 12, 2012 a co myslisz o sb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yetika21 Napisano Czerwiec 12, 2012 ale south beach jest 1 z najzdrowszzych diet je sie 6 zdrowych posilkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jadzia:D Napisano Czerwiec 12, 2012 podpisuje się w 100% pod słowami kolezanki wyżej:P Dukanoi juz podziekuj i zacznij się zdrowi dożywiać, jeśc 5 poiłków dziennie :)) owoce jak jeden posiłek,zachowac przerwy miedzy posiłkami a wszytsko wróci do normy bez katowania i zakwaszania organizmu:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yetika21 Napisano Czerwiec 12, 2012 a zbilansowana to jaka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yetika21 Napisano Czerwiec 12, 2012 dziekuje bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooooo:( Napisano Czerwiec 13, 2012 dajcie [przykład zbilansowanej diety, moze zaczne jeszcze dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach