Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*****kamola*****

jakie buty do tej kiecy?

Polecane posty

Proszę o radę jakie butki pasowałyby do sukienki w kolorze fuksji? Za tydz mam wesele brata i właśnie prawie kupiłam sukienkę. Zastanawiam się czy wybrać suknie w kolorze fuksji czy beżu? Jakie butki zalozylybyscie do fuksji?Szare? Cieliste? Czarne jakos mi nie pasują. Natomiast jeżeli wybiorę sukienkę bezową to jakie buty, aby pozniej sie przydały? http://moda.allegro.pl/item2394952453.html sukienka nie jest identyczna do tej na foto, moja jest bradziej elegancka czyli dół ołówkowy a góra identyko jak ta.

Ps dodam, że pod uwagę biorę tylko czółenka lub sandały na szpilce i najlepiej rownież na platformie. Jestem raczej zimną blondynką jeżeli chodzi o typ urody, mam średnio opaloną cerę. W tej fuksji mi dobrze z tym że juz chyba mam dosyc tego różu

Bierz beż :P, ta fuksja jest za bardzo oczoje­bna.

Czarne. Wszystkie inne kolory grożą katastrofą. A skórka do tego - absolutnie nie!

Gość julitaaaaa
do beżowego pasują chyba wszystkie kolory? ja bym wzięła fuksję i pomarańczowe buty :-)

Julitaaa! masz racje! to też może fajnie wyglądać!:)Dzięki. Tak jak wczesniej wspomnialam, jestem mało wyrazistą blondynką z urody i dlatego bralam pod uwage fuksje ale nie chce byc jak barbie;) Moj sukienka jest troszke bardziej elegancka niz ta na foto.

Nie pasują. Beż to bardzo subtelny kolor, wymaga subtelnego albo stanowczego (ale jednocześnie stonowanego) towarzystwa, nie wolno łączyć go z jaskrawymi barwami.

Będziesz z tym pomarańczowym wyglądała jakbyś wróciła z Indii. A bratała się z Bhangi.

Oczywiście mam na myśli tę fuksję z pomarańczą.

_kissu dzięki za linki. Beżowe ładniejsze tzn pomaranczowe ok tylko chyba za hola dla mnie takie połączenie kolorystyczne. Ja raczej z takich biurówek eleganckich, muszę znależć klasyczne połączenie. Mam 27 lat tak a propos :)

Dek Ty kobieto nie wiesz jaka ja denna z urody jestem, i tak walne sobie czarne oko, ale kurza stopa boje sie ze w tym bezu znikne albo zlejemy sie w jedna calość

no to na deezee masz wiele innych butów, więc oglądaj, ja bym żadnego odważnego koloru nie dobrała do takiego różu. -,-

Uch...Ale pamiętaj, że w tym dniu to panna młoda ma przyciągać uwagę. Więc takie krzykliwe kreacje... To może pomyśl nad czymś mniej dramatycznym? Tzw. lody kremowo-truskawkowe. Beż, kawowy brąz i delikatny róż?

Nie znoszę kupować sukienek, zawsze mam problem z dodatkami, z pierdułami. Myslałam nad kawową kiecą ale jak dodam do tego złote czy bezowe butki to sie zleje. UFFFF. ide na fajka bo sie wnerwiłam :/