Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diademowa23

CZY JAKO GOŚĆ WESELNY MOGĘ ZAŁOŻYĆ DIADEM??

Polecane posty

Gość diademowa23

chodzi mi o coś takiego http://allegro.pl/diadem-tiara-doskonala-jakosc-piekne-wzory-i2393926624.html ?? \ na swoim weselu miałam welon a diademy mi się bardzo podobają i myślę że jako gość chyba mogę założyć bo w końcu to wesele :) i do tego ta sukienka może biała ?? ale też nie wiem czy wypada http://moda.allegro.pl/olsniewajaca-sukienka-s-36-szal-i-ramiaczka-gratis-i2389235534.html

Gość fhjiuuhfg
Ło koorva :D

Jeszcze podjedź karocą, a na weselu pocałuj się z panem młodym w usta :D

Gość diademowa23
pytam serio , chodzi mi o diadem a suknie kupię chyba błękitną , myślę że bedzie mi pasować jestem blondynka o jasnej cerze

Gość diademowa23
moja koleżanka miała coś takiego na studniowce wiec nie jest to typowo dla panny młodej bizuteria. wesele jest siostry mojego meża a ja jestem tam za starościne

Gość diademowa23
czyli pomysł głupi?? dobrze że nie pytałam rodziny tylko tutaj anonimowo...

Gość no nie moge czy to jest
czy to jest prowo ??? :D

Gość jbnifn
Bardzo glupi.....

Gość diademowa23
a gdzie jest napisane że nie mozna?? to jest bizuteria a nie np welon!! to tak jakbym nie mogła założyc kolczyków albo obrączki ślubnej bo ma ją panna młoda

Gość diademowa23
NIE JEST TO PROWO !!!! dobra już sie nie pytam o nic

Gość alladddynn
dziewczyno ośmieszysz sie jak załozysz ten diadem..jużta sukienka ujdzie ale bez przesady może jeszcze z bukietem kwiatów i w kwiatkach we włosach...

Gość starościna?
rozumiem, że będziesz starszą druhną? tak? wiesz, nie wiem, w jakim środowisku się obracasz, bo bywam też na studniówkach i innych imprezach /w różnej roli/ i księżniczki w diademie nie widziałam ;-) Oczywiście, że możesz założyć, skoro tak bardzo Ci się podoba. Nikt Ci raczej go nie zdejmie z głowy, ale to chyba zarezerwowane dla młodej. Ja przynajmniej nie szłabym w gości w diademie ;-) za to moja mała córeczka nosi po domu często ;-)

Gość diademowa23
tak , to będzie wesle dość duże ponad 200 osób ale utrzymane raczej w atmosferze "wiejskiej" takie typowo polskie wesele

Gość diademowa23
a suknia może być biała czy raczej błękit lub jeszcze inna ?? biala to mam na myśli tą w linku

Gość alladddynn
a skąd wiesz że panna młoda nie będzie miała diademu...przeważnie nosząje panny młode... moja siostra miała wplatany w welon..ale nie wyobrażam gościa w nim..

Gość diademowa23
hm w sumie nie wiem ale raczej będzie miała sam welon, ja miałam tylko welon , kurde a tak mi się podoba diadem i miałam nadzieję że go załoze ale nie bede miała już okazji :( trudno:(

Gość alladddynn
suknia moze być biała oczywiście tylko pamiętaj o dodatku do sukni np. szal czy pasek w iinym kolorze

Gość hjkdghm
załóż diadem i leć przed młodymi sypać kwiatki... ja bym chyba zabiła jakby ktos na moje wesele przylazł z czymś takim na głowei i jeszcze w białej sukience... no chcoaiz ta z różowym to jeszcze ujdzie

Gość jasne,że ma prawo
Diadem to atrybut wyłącznie panny młodej. robisz sobie mega lipę jak nałożysz. A sukienka jest ok.