Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bliskaxyz

laptop - dobry?? ktoś podpowie?

Polecane posty

Gość bliskaxyz

hej! czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, czy ten laptop jest w miarę dobry, tzn nadaje się do normalnego użytkowania w domu/pracy przez niezbyt wymagającą użytkowniczkę? http://allegro.pl/show_item.php?item=2406161097&utm_source=okazje-allegro&utm_label=main&utm_offer_id=19297 jestem raczej "zielona" w sprawach parametrów itp. więc potrzebuję pomocy i niezbyt drogiego sprzętu :)

Gość miłosława23
lenowo najlepsze..

Gość bliskaxyz
ok, popatrzę i na lenovo :) a może ktoś jeszcze ma jakieś sugestie? będę wdzięczna...

Gość inzynier serwisowy//
Nie mam akurat czasu. lenovo były dobre. Obecnie tylko think pady i tylko R X T. A dobre są Vaio. Samsungi. Wszystko zależy od modelu i do czego. Jak wezmiesz mocnego procka graficznego to ci się w ciągu 2 lat odlutuje - reballing 300pln. Takie zycie

Gość inzynier serwisowy//
Wybrałaś masakrę nie laptop tak jeszcze luknolem okiem bo znikam na jakies 2h. Napisz do mnie gg 4177491 za 2h Albo zostaw wiadomość.

Gość kokospoko123
taki netbook to świetna sprawa do torebki czy plecaka. do zwykłych prac biurowych - idealny sprzecik. popatrz sobie w magicznej planecie, tam takiego asusa ciut taniej dorwiesz :)