mirabelka_88 1 Napisano Czerwiec 12, 2012 Moja koleżanka z pracy poroniła w 5 miesiącu :( Jest mi strasznie przykro :( Wróci do pracy za jakiś miesiąc i nie wiem jak się zachować :( co jej powiedzieć? Jak pocieszyć? To dobra koleżanka, znamy się od lat :( dlaczego takie rzeczy spotykają takie fajne dziewczyny? A takie k*** mają dzieci, których tak naprawdę nie chcą, bo wpadły. Niesprawiedliwe życie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysle ze najlepeij Napisano Czerwiec 12, 2012 nic nie mówic o nic nie pytac bedzie chciala pogadac na ten temat to sie odezwie bez naciskow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mysle ze najlepeij Napisano Czerwiec 12, 2012 no niestety nie ma sprawiedliwosci ja staram sie kilka lat o dziecko i tez niestety nie sprawiedliwe to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kilkaliterdlapseudo 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 powiedz jej ze ci przykro i że jesli będzie czegos potrzebowała to jestes do dyspozycji. i więcej nie poruszaj tematu jeśli będzie chciała pogadać to sama się do ciebie zwróci. ja poroniłam pod koniec 3 m-ca. tylko uważaj przez jakiś czas na to co mówisz by przez przypadek nie sprawić jej przykrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kilkaliterdlapseudo 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 powiedz jej ze ci przykro i że jesli będzie czegos potrzebowała to jestes do dyspozycji. i więcej nie poruszaj tematu jeśli będzie chciała pogadać to sama się do ciebie zwróci. ja poroniłam pod koniec 3 m-ca. tylko uważaj przez jakiś czas na to co mówisz by przez przypadek nie sprawić jej przykrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lulajka Napisano Czerwiec 12, 2012 5 mc to nie poronienie tylko porod martwego dziecka. Powiedz, że jak bedzie chciała pogadac, albo potrzebowała pomocy to jesteś do jej dyspozycji! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach