Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoooocyyyyeyeyey

czarno biała sukienka, jakie dodatki.

Polecane posty

Gość pomoooocyyyyeyeyey

hej:) mam czarno białą sukienkę, na jedno ramię, jest bardzo elegancka. do tego bardzo wysokie szare szpilki. jakie dodatki? myslałam o fuksji, bo bardzo lubie ten kolor.

Ja bym dobrała dodatki w wyrazistym kolorze (dopasowanym do typu urody): żółty, karmin, purpura, chaber, zieleń,pomarańcz, wspomniana fuksja Można też spróbować ze srebrem.

Gość hejaka
Ubierz do tego dwukolorowe rajstopki, które ostatnio podbiły moje serce: http://www.soyelle.pl/JESTER-dwukolorowe-kabaretki-kazda-nogawka-w-innym-kolorze-czarno-biale-p5087.html ha ha :) A tak na poważnie to wbrew pozorom temat nie jest łatwy. Nie widzę Twojej sukienki i nie wiem, w jakim jest stylu, więc też trochę ciężko poradzić coś sensownego. Bo inaczej trzeba z geomatrycznymi wzorami postępować, a inaczej z kwiatami, itp. Jeżeli wzory są proste to możesz pokusić się o jaskrawe kolory w prostych formach. Jeżeli zaś jest bardziej "fikuśnie" to mimo wszystko poszłabym w klasykę: czerń, srebro, złoto - i raczej delikatne dodatki. Pozdrowionka

Gość pomocyyyyy......
podbijam temat bo zadaje to samo pytanie. czy fuksja do tych kolorów bedzie pasować? :)

Gość klaudia1617
czerwone dodatki-buty torebka kolczyki...

Gość niby
Do bieli i czerni pasuje każdy kolor. Jeśli sukienka ma deseń nie polecam dodawać kolejnego lepiej postawić na fakturę materiału. Połączenie czerń i biel jest wbrew pozorom ciężkie do założenie . Nie ze względu na problem z dodatkami gdyż jak napisałam wyżej pasuje każdy. Czerń i biel są dla siebie przeciwne i tworzą duży kontrast, często ożywiamy ta kombinacje dodatkowym także intensywnym kolorem. Łatwo zgubić siebie, pokazać sukienkę na pierwszym planie a twarz znika gdzieś z tyłu. Ubranie ma pokazywać nasze zalety i przyciągać wzrok do nas do naszej twarzy. Nie chodzi o to że czarno białe rzeczy nie są korzystne, tylko o to że łatwo przesadzić chcąc ożywić strój.

Gość letnie łyżwy wodne sanki
dużo pasuje np turkus ,czerwony , róż malinowy może być nawet żywy zielony

Gość nibyksiezniczka
kolorowe, fuksja jak najbardziej. nie zaden braz, srebro, szary.

To musi być mocny kolor. Brąz czy biel się nie sprawdzą. Fuksja jak najbardziej podkreśli kreację. Może być też liliowy, mocny róż lub głęboka zieleń.