Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość xoxoxox

Niesprawiedliwość!!!

Polecane posty

Gość xoxoxox

Uczę się w 2 liceum. Jest w mojej klasie taka ślicznotka, gwiazdeczka. Zawsze ma perfekcyjnie zrobione paznokcie, powalający makijaż, ładnie ułożone włosy i dobrze się ubiera. Ma wyjątkowy typ urody więc wyróżnia się wśród dziewczyn. Nic do niej nie mam, jest nawet spoko chociaż często bywa obiektem plotek. Wkurza mnie jedna rzecz ale może od początku. Ona nie jest z tych uczących się. Przechodzi z klasy do klasy, ale utrzymuje się na 2 i 3, czasami sporadycznie wyższe oceny. Jednak z chemii jest genialna! Zawsze jest przygotowana na lekcję, zna jakieś ponad programowe ciekawostki. 28letni facet z chemii ją lubi, nigdy nie ma sumienia żeby dać jej złej oceny nawet gdy podwinie jej się noga. Wystarczy, że się uśmiechnie i spojrzy zawstydzonym wzrokiem podczas gdy z innymi się nie patyczkuje, postawi 1 i koniec. Z resztą każdy widzi w jaki sposób na nią patrzy. W dodatku ona jako jedyna zostaje po lekcjach na dodatkowej chemii bo ma zamiar zdawać z tego przedmiotu maturę za rok. Kto normalny zostaje w piątek po lekcjach na dodatkowej chemii? Między ludźmi w szkole chodzą ciche pogłoski, że ona się pieprzy z tym nauczycielem i stąd ma u niego takie fory. W ostatnim czasie bardzo powiększył jej się biust, zaczęła nosić bluzki które zaraz pod piersiami się rozszerzają i są luźniejsze. Czasami chwyta się za brzuch. Ludzie w szkole gadają, że jest w ciąży z nauczycielem od chemii! Dziś się wkurzyłam bo on wystawiał oceny i jej postawił 6 chociaż nie należało jej się, a innym osobom z klasy postawił szmatę i mają poprawkę w sierpniu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować