Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam kogo zapytać

kilka pytań dotyczących seksu - jestem początkująca

Polecane posty

Mam kilka pytań do kobiet, a mianowicie: 1. jak długo po pierwszym stosunku odczuwałyście jeszcze ból przy kolejnych? (podczas wchodzenia członka) 2. czy w niektórych pozycjach, nie macie/miałyście może wrażenia, jakby za dużego parcia? dosłownie - jakby miał was zaraz normalnie przebić na wylot? 3. czy nie odczuwacie/odczuwałyście parcia na mocz/kał podczas stosunku? 4. czy to kiedyś mija? :(

1. jak długo po pierwszym stosunku odczuwałyście jeszcze ból przy kolejnych? (podczas wchodzenia członka) Przy kolejnym, który było po ok. 15 minut lekki dyskomfort, bo bólem tego nazwać nie można, a potem to już nic. 2. czy w niektórych pozycjach, nie macie/miałyście może wrażenia, jakby za dużego parcia? dosłownie - jakby miał was zaraz normalnie przebić na wylot? Nie. 3. czy nie odczuwacie/odczuwałyście parcia na mocz/kał podczas stosunku? Jak się nie wypróżnisz przed to jest to normalne. 4. czy to kiedyś mija? 1 tak, 2 nie wiem, ja tego nigdy nie miałam, 3 nie

to mnie zdołowałaś... ja za każdym razem odczuwam ból, pieczenie na samym początku.. przez to tak się spinam, że na nic nie mam ochoty. no i może to przez to, że się spinam ból? takie błędne koło?

nie wiem. kupiłam nawet żel nawilżający durexa, było jakby lepiej, ale przy kolejnych stosunkach i tak czułam pieczenie, może mniejsze, ale jednak. strasznie mnie to stresuje, przez to w ogóle nie mam ochoty na seks, tylko wymyślam wymówki.

Żel nawilżający+palcówka przed zaczynając od jednego palca, kończąc najlepiej na trzech+seks nie rzadziej niż co 2 dni.

czyli jednak da radę to jakoś wyćwiczyć?

Sprawdź, może się uda. Jeśli nie to idź po poradę do ginekologa. Jeżeli nigdy nie byłaś to w ogóle dobrze byłoby się wybrać, żeby sprawdzić czy anatomicznie jest wszystko w porządku.

byłam już nie raz, ale nic niepokojącego nikt nie zauważył chyba. dziękuję za pomoc.

Gość obserwacja gwarancja
perwersja ales ty zalosna :O