Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auc

napady głodu

Polecane posty

Gość auc

mam problem z napadami głodu, zmagam się z tym paskudztwem jakiś czas. teraz mnie dopadło, muszę zając myśli, więc będę sobie tu pisać. jeśli macie z tym jakieś doświadczenia, to wszelkie rady mile widziane :-)

Gość auc
nie mogę się na niczym skupić, myślę tylko o tym żeby się najeść, a już stanowczo za dużo ważę. próbuję diety i nawet przez jakiś czas mi się udawało i bęc. dupa blada. chcę schudnąć, nie zamierzam całe życie nosić rozmiaru xl i nienawidzić się za brak silnej woli. fuck

Gość cvzczfa
To nie głód,tylko pragnienie. Postaw sobie wodę mineralną, albo zwykłą gotowaną z cytryną i pij. ;)

Gość auc
wszystko bym teraz zjadła, a w sumie nawet nie jestem za bardzo głodna. doła jakiegoś mam dzisiaj. muszę się z niego wydobyć. powolutku, po drabince do góry. jeden stopień, drugi stopień. ostrożnie, bo trzeba uważać. jeden fałszywy krok i wszystko zaczyna się od nowa. nie chcę znowu zaczynać od nowa.

zapychaj się czyms np. ugotuj wielki garnek zupy z warzyw horteksu: warzywa + ciepła woda (zupa) zapychają i są smaczne jesli dobrze przyprawisz, a taki garnek nie przekracza czesto 200kcal. nawet jak opchasz sie na noc nie bedzie dramatu, a juz na pewno lepsze to niz gdybys sie miala rzucic na czipsy czy batony albo objesc kanapkami

ponadto jak rozumiem problem bardziej jest w głowie, ten glód jest pewnie inny niz taki klasyczny, ale juz na pewno tym dobrze wiesz podobno pomaga terapia

Gość auc
piję, ale myślę tylko o makaronie. kurwa, w domu mam tylko makaron, celowo nie mam żadnych zapasów i nawet on mnie prześladuje. ciarki mnie przechodzą. problemy sprawiają, że chcę jeść, jedzenie sprawia, że tyję, to staje się problemem, więc jem. błędne koło. uda mi się. poradzę sobie z tym. w dupie mam te wszystkie koła zamknięte. boże, moje teksty brzmią jakbym z psychiatryka pisała :-D

Gość auc
chodzę na terapię, tylko, że to złożony problem (jak w każdym takim przypadku). nie chcę zjeść nawet rzeczy niskokalorycznych, bo to by znaczyło, że znowu przegrałam, a ja mam już dość przegrywania.

rozumiem wszystko albo nic ? musisz zmienic reguły tak, zeby z jednej strony zadoscuczynic swojemu popieprzeniu a jednoczesnie, zeby dac rade ich przestrzegac

Gość auc
czy to naprawdę dużo, że chciałam mieć normalną rodzinę??? nie mogę o tym nie myśleć. po raz kolejny zaczynam od nowa, a plecak z bagażem doświadczeń coraz pełniejszy i coraz bardziej ciąży. wiem, że jedzenie na to nic nie pomoże. alkohol nie pomaga i trawa też nie pomaga. ale chciałabym choć na chwilę się wyłączyć, mieć w głowie pustkę, bez tych myśli.

Gość auc
trochę się wygadałam. idę pograć w literaki, ale jeśli mi nie przejdzie to wrócę.