Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polska-biało-czerwoni

Polska Rosja 1:1 i co niedowiarki, łyso Wam?

Polecane posty

Gość wszyscy kibice polscy
Koko koko Euro spoko piłka leci hen wysoko wszyscy razem zaśpiewajmy naszym doping dajmy! :classic_cool:

szkoda , że Czesi nie mają już zapewnionwego wyjscia z grupy albo zaprzepaszczonych szans bo gdyby tak bylo to moze by z litosci dla biedoty polskiej dali nam wygrac. a tak dupa blada. niech juz polaczki trenuja w tym hotelu pakowanie walizek

Ferdek skrzywdzil Cie ktos...? bo na to wyglada pewnie w szkole nie lubili Cie koledzy z boiska... :o

To co z tego, że Czechom zależy na tym meczu? Naszym też zależy a są lepsi :P

otwieram piwo :) Ktoś chce?

zobaczymy w sobote, ja nie daje glowy ze Nasi wygraja, sama bylam pesymistycznie nastawiona do wczorajszego meczu a tu taka niespodzianka, mialam nadzieje ze nas zaskocza i spelnili moja prosbe :) co bedzie dalej zobaczymy w sobote ;)

karolowa- oni nie mają wyjścia, oni MUSZĄ wygrać !!!!

przyznam sie że w myslach obstawiałam 2:1 dla ruskich ale mialam w duchu nadzieje na remis 1:1! i sprawdziło się :D BRAWO CHŁOPCY!!!!! JESTEM Z WAS DUMNA :classic_cool:

apelujemy do wszystkich by wesprzec polska reprezentacje, jezeli nie beda mogli oni strzelic goli to my sie wypniemy i niech kto chce nam strzela gole oby jak najwiecej

podszywaczu, chyba Tobie :P

Gość poligon zawsze walczy
Ja proponuję wynik: 4:1 A co tam, Rosja nie może być lepsza ;)

wystarczy 2:1 :D

Gość zyta z klanu
Tytonia nie będzie na bramce, bo przecież nie zagrał w żadnej reklamie, dlatego wielki trener Smuda weźmie celebrytę Szczęsnego.....

Gość TYTOŃ To ciota
Ja nie wiem za co wy temu TYTONIOWI dziekujecie przeciez to dupa a nie bramkarz, skoro stracil takiego gola i nawet sie nie rozejrzal gdzie leci pilka to debil jakis normalnie. Szczęsny by obronil to bez problemu bo to jest bramkarz na poziomie i trzymam kciuki ze bedzie gral z czechami.. :)

Gość horacy bułka
Smuda to idiota a nie trener, też jestem za Tytoniem

Gość zupełnie nie rozumiem
Właśnie gdyby nie te słowa krytyki o wszystko, być może nasi dawno by się pokazali, ale u nas - a jakże co drugi, a nawet co pierwszy to ekspert od piłki nożnej i od zwracania uwagi i upierdliwych komentarzy. Bardzo mi się podobało, jak Smuda wczoraj powiedział do dziennikarza po meczu: """i po co ta krytyka od razu, przecież polska drużyna, to młoda kadra, a nie BRAZYLIA, muszą mieć czas się rozwinąć i warunki, a błędy są i będą, każdy je popełnia, najlepsi też."""" Dajcie trenerowi i piłkarzom ŚWIĘTY SPOKÓJ niech pracują według swoich planów, niech trzymają się swoich zasad i pilnują swojego, a na efekty nie trzeba będzie długo czekać.

Gość zupełnie nie rozumiem
DO ......... TYTOŃ To ciota .... 13:53 Ty chyba nie wiesz co mówisz, a na piłce nożnej, to się znasz, jak krowa na kasztanach. Trudno ci uwierzyć, że są gole, na które ŻADEN bramkarz nie mam szans obrony i ten był właśnie taki, ale co tłumaczyć komuś, kto nie wie co mówi, za to dużo mówi, co wie, a co kto ile wie, to już inna beczka sprawy.

Z tego co było widać, piłkarze za głęboko weszli w pole karne i Tytoń miał ograniczoną widoczność. Jak miał złapać piłkę w takiej sytuacji? Sami sobie stańcie na bramce, to zobaczycie, jak miło :P

gol dla rosji nie byl bledem tytonia tylko obrony bo dwoch napastnikow zostawilismy nie krytych wiec jakby dzagoev tego nie strzelil to drugi napadzior skierowalby pilke do siatki jak mozna byc takim debilem zeby pierdolic o bledzie bramkarza w takiej sytuacji

Gość rapanataui
Portugalia rozgromiła Danię !

Gość zielony_chwast
też na początku myślałam, że Tytoń nie obronił takiej marnej piłki ale on jej po prostu nie widział, obrona schrzaniła sprawę. spokojnie mogliśmy wygrać ten mecz, pierwsza połowa nie bardzo ale w drugiej jakby zupełnie inni piłkarze grali:) Polacy mieli więcej okazji do gola niż ruskie i ogólnie grali pięknie wczoraj. I również wierzę, że Czechy to tylko formalność i przejdziemy dalej:) Brawo Polacy!!!!

Gość to tera mysli ze jestes
tyton dostał czerwona kartkę Boisko to nie kaplica, a bramka to nie ołtarz przed którym należy się modlić na klęczkach przed obroną karnego. Lepiej wykonać parę przysiadów na rozgrzewkę dla rozluźnienia mięśni. Oburzają mnie, całkiem na serio wypowiedziane słowa Tytonia, że to dzięki Panu Bogu udało mu się obronić Polskę przed kompromitującą porażką. Ja bym wolał żeby wyniki sportowe zależały wyłącznie od umiejętności ludzkich a nie kaprysu niebios. Tymi słowami Tytoń uczciwie zasłużył sobie na czerwoną kartkę do końca Euro napisał Erwin Wencel. http://niezalezna.pl/29755-przemyslaw-tyton-przesladowany-za-wiare

Gość Ślonzoczka ze Śląska
Bo Wy ateiści nie jesteście prawdziwymi Polakami. Tytoń to patriota i zachował się jak Polak :) Brawo :)

Gość Niemcy wykopali
Holandię do domu!

Gość gęgający gołąb
Rosjanie dali polakom zremisować, gdyby chcieli mogli by im bez problemu więcej dokopać

Gość hihua
Polacy też by mogli, ale nie chcieli im robić przykrości w naszym kraju :P

Gość Ślonzoki to nie są Polaki
tylko ukryta opcja niemiecka :P

Gość Ślonzoczka ze Śląska
...bo będziesz przepraszał tak samo jak Kaczyński....😠