Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojonaa167

Co mi jest, co to za objawy, pomóżcie...

Polecane posty

Gość Zaniepokojonaa167

Witam, od wczoraj mam dziwne objawy tzn. w ciągu dnia momentami boli mnie żołądek i wtedy zaraz musze isc do toalety, ogólnie jestem przez to niespokojna i nerwowa,. Przez całą noc nie mogłam spać, co chwila się budziłam i wtedy dopadał mnie ból żołądka no i trzeba było odwiedzić toaletę... Rano jak się obudziłam to jestem wymęczona po całej nocy, niewyaspana, zmierzyłam temperaturę i mam 37,3, i strasznie się denerwuje co to może być :( Dodatkowo zaczełam się stresować faktem, że jakieś 9 dni temu miałam stosunek, z zabezpieczniem (prezerwatywa, nie pękła), tyle, że były to raczej moje dni płodne, okres powinnam dostać za tydzień, no i tak się denerwuję, czy mogę być w ciąży? Czy te objawy, które wcześniej napisałam mogą być objawem ciąży? Pomóżcie coś, bo ja już sama nie wiem co to może być, a przez to stresuje się jeszcze bardziej :(

Gość Zaniepokojonaa167
Niby nie jest, ale właśnie, czy to zatrucie? Nic takie nie jadłam... W sumie ten żołądek nie boli mnie non stop, tylko momentami i wtedy właśnie tez toaleta... po całej nocy tych wizyt to już mam dość, a jeszcze rano ta temperatura... Ta temperatura mnie zaniepokoliła, bo podwyższona temp bo już może być objawem ciąży :( eh myślicie, że to może być z tym związane?

Gość aneczkal....
Nawet jesli byłabys w ciązy to na pewno to nie sa objawy, bo na nie jest po prostu za wczesnie :) Przytrułas sie czymś po prostu :)

Gość laurutkaaaaaaa
kolejna nawiedzona laska która chce usłyszec że pewnie jest w ciąży NIEEEEE Masz grype żołądkową

potwierdzam zatrucie:) kup sobie smektę i dobre bakterie jeśli prezerwatywa nie pękła- nie jesteś w ciąży a przez stres może Ci się okres przesunąć

nie musiałaś nic takiego zjeść, zaraziłaś się drogą kropelkową, albo po prostu z nerwów miałas biegunkę, a wysoka temperatura miała pewnie związek z ową biegunką, a nie ciążą.

Jeśli będzie się utrzymywać idź do lekarza pierwszego kontaktu. Temperatura nie jest niczym dziwnym przy biegunkach.

Gość Zaniepokojonaa167
Ok dziękuję Wam za odpowiedzi, bo już się zaczęłam calkiem tym denerwować, może to też faktycznie troche ze stresu, że tak się zastanawiałam nad tą ciążą, chociaż z drugiej strony czy biegunka, i gorączka aż do tego stopnia możliwe są ze stresu to już nie wiem

Gość Zaniepokojonaa167
Dzięki za jakieś rozjaśnienie sytuacji ;) Ja mało kiedy miewam jakieś problemy żołądkowe, stąd moje zaniepokojenie i bardziej zaczęłam wiązać to z ciążą, że może dlatego, szczególnie jak tą temperaturę zobaczyłam Wiem, że to głupie, ale jak się człowiek stresuje i ma jakieś objawy to się wszystkiego doszukuje, ciekawe czy z samych nerwów możliwe byłyby te objawy, bo w sumie nic takiego nie jadłam żeby się przytruć czy coś..

Gość Zaniepokojonaa167
Ok dzięki, troche się uspokoiłam ;) Mam nadzieje, że szybko mi to przejdzie no i że nie ma to związku z ciążą :)

Gość laurutkaaaaaaa
czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem,masz grypę żołądkową,która jest wirusem i zaraża się nią kropelkowo,ma się wtedy podwyższona temperature, non stop biega do toalety i cykliczne bóle brzucha,wiem że pewnie chcesz być w ciąży,ale objawem ciąży sa predzej zaparcia niż biegunka NIE JESTES W CIĄŻY i przestań truć

Gość Zaniepokojonaa167
Umiem czytać, a nie truje, tylko po prostu pytam, bo nigdy nie miałam czegoś takiego, nawet jeśli to tylko zwykła grypa żołądkowa to nigdy tego nie miałam, dlatego tu napisałam no i dowiedziałam się co mi jest W sumie wydaje mi się, że dziś już lepiej, męczyło mnie to troszke wczoraj i w nocy, a teraz odpukać jakby się uspokoiło

Gość Zaniepokojonaa167
Eh za bardzo się pochwaliłam, że się uspokoiło... znowu ból żołądka ehh

Gość niussa
akurat podwyższona temp. po nieprzespanej nocy to nic dziwnego. Raz że choroba a dwa że ciągłość snu zaburzona. Jelitówka jak nic. Różnie się ona objawia -u mnie gdy dopadło całą rodzinę to był ból żołądka i wzdęcia i jedno luźniejsze załatwienie się. I tyle. To wirus więc nic zjeść szczególnego nie musiałaś.

Gość Zaniepokojonaa167
Pewnie masz rację, tyle, że u mnie o tyle dziwne, że nigdy takich problemów nie miałam i od razu się ciąży dopatrywałam, a tu prosze jednak i mnie te problemy żołądkowe dopadły. Niby tragicznie nie jest, bo męczy mnie od wczoraj, ale dziś już mniej ten żołądek odczuwam i toalete też mniej odwiedzam, więc nie wiem czy to już się kończy czy tylko na chwile się uspokoiło.. no okaże się

Gość alaallallaa
Przestań panikować :) To że nigdy nie miałaś takich objawów, to nic nie znaczy, jak jelitówka złapie to niewiadomo skąd i niezależnie od tego co zjadłaś. Pozdrawiam. Prezerwatywa jak nie pękła to przecież plemniki nie przebiły się przez warstwę latexu, nie?

Gość alaallallaa
Kup zwykły węgiel w aptece i połknij, możesz też kupić kole, wygazować pół szklanki, wrzucic tam ze dwie tabletki węgla rozgniecione i wypić - mnie tak lekarz przepisywał na jelitówkę! :)

Gość Zaniepokojonaa167
alaallallaa - dzięki za odp, chyba faktycznie tak z tym węglem zrobie, bo tez kiedyś ktoś w rodzinie to stosował na problemy żołądkowe i pomogło aa wiem, że niby była prezerwatywa, ale jak już mnie ten żołądek rozbolał + gorączka, to w I myśli, że niby ciąża, chociaż wiem, że nie tak to się obajwia heh ;)

Gość niussa
jaka gorączka? 37,3 to nie gorączka. To stan podgorączkowy, do gorączki jeszcze bardzo daleko. Ruch i zmęczenie tez powodują zmiany temp.

Gość Zaniepokojonaa167
Wiem, wiem to nie taka grączka, ale tą temperaturą to się martwiłam, że to może podwyższona np od ciąży A teraz mierzyłam to już 37, więc troche lepiej

Gość niussa
w ciągu dnia nie mierzy sie temp. w czasie cyklu bo nijak się ona ma do całego cyklu czy ewentualnej ciąży. Tylko z samego rana, przed wstaniem po przespanej nocy. więc u ciebie nie ma co na to zwracać uwagi.

Gość Zaniepokojona167
Wiem właśnie, że rano się powinno mierzyć temp, no i też regularnie, a u mnie to było takie jednorazowe, z tym, że rano to było to 37,3 a teraz popołudniu jak zmierzyłam to już 36,6, i też 36,8. Pewnie to rano było od żołądka no ale jak zobaczylam ta wyższą temperaturę to też tak się wystraszyłam, że może ciąża

Gość Zaniepokojona167
Hej! Noo powoli opanowałam tą grypę żołądkową, odpukać ale chyba mi to już przechodzi, a wymęczyło mnie okropniee.... Jeszcze tylko momentami mnie żołądek pobolewa tak mocniej ale mam nadzieje, że toj już koniec... Ale teraz to się znowu zaczęłam denerwowac, czy moge być w ciazy? Niby nie mam zadnych objawow, okres mam miec w przyszlym tygodniu planowo, ale tak juz sie zaczynam wszystkim denerwować...