Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drobna_zawstydzona

jak mi jest wstyd

Polecane posty

Gość kioolldjejjjjej
prowo czy nie historyjka mnie rozśmieszyła.Co z autem ,kto pierze?

Gość drobna_zawstydzona
aż przez szybę to może nie ale dywaniku wszystkie mokre:( pływały jak małe łódeczki w śmierdzącym jeziorze:( szkoda że nie założyłam wtedy kaloszy:( a mam takie ładne ostatnio kupiłam sobie w pogoda deszczowa trochę:)

Gość drobna_zawstydzona
no mój chłopak powiedział że odda do jakiegoś zakładu gdzie piorą ale nic nie mówił o rachunku ale chyba ja zapłacę

Gość ja pani wasza
aż przez szybę to może nie ale dywaniku wszystkie mokre pływały jak małe łódeczki w śmierdzącym jeziorze szkoda że nie założyłam wtedy kaloszy a mam takie ładne ostatnio kupiłam sobie w pogoda deszczowa trochę dobre he he ogolnie smiesznie napisane 5 do autorki za pomysl

Gość drobna_zawstydzona
miło że moja historia powoduje u was uśmiech, mi do śmiechu wcale nie było jak mój chłopak nie wiedział czy ma patrzeć na drogę czy na moje mokre spodnie:( a szkoda mi ich bo kupiłam je na tych samych zakupach co tamte kalosze ale na szczęście przecena była 30% na nie to ich nawet nie prałam tylko od razu wyrzuciłam:(

Prowokacja, ale ja sobie to wyobraziłam i się chociaż uśmiałam :P

Gość drobna_zawstydzona
ej dziewczyny przyznajcie się zdarzyło wam się przy kimś zsikać jak mi?? ale nie tak że troszkę popuściłyście i nikt nie zauważył tylko tak zsikać porządnie że gdyby było to pod wiatr to człowiek za wami pomyślałby że się chmura oberwała???

Gość drobna_zawstydzona
podszyw

Gość drobna_zawstydzona
dziewczyny może przeproszę go humorystycznie?? napiszę jakiś zabawny wierszyk dla niego i obrócę to w żart?? np coś takiego: fiku miku siku siku zapomniałam o nocniku fiku miku siku sik daj mi szybko mój nocnik fiku miku siku szcza a najlepiej daj mi dwa!! co myślicie nada się??

Gość nawet dobrze ze tak wyszło heh
bo mozesz ocenic, co to za facet ;-) ja jak ponalam swojegoi akutalnego (zwiazek 8letni juz) to tez sie wyglupilam, a mianowicie upilam sie. Byla to pierwsza randka, albo druga, nie pamietam, ja stracilam przytomnosc, podobno rzygalam jak ostatni pijak, a on mnie nie zostawil tylko sie opiekowal ;-) od tamtego czasu uwazam z alkoholem ;-)

Gość drobna_zawstydzona
no dobra dziewczyny przyznaję się to prowo:) tak naprawdę nie jestem nawet dziewczyną tylko facetem:) nudziło mi się i cieszę się że udało mi się was rozbawić:) za dobre zady wszystkim dziękuję i pamiętajcie śmiech to zdrowie tylko zawsze wcześniej róbcie siku:):) pozdrawiam drogie Panie:D

Gość Lidkas
Słuchaj po prostu następnym razem prubuj się bardziej opanować i pomyś że jak się zsikasz to wszyscy umrą i się powstrzymasz a jak nie będziesz dawała już naprawde rady to poproś go by przestał bo się zesikasz jak jest dobrym chłopakiem to zrozumie a jak będzie autostrada to próbuj z całych sił pozdrawiam