Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojitka

Jeśli rozstanę się z męzem juz nie chcę wchodzić w stały związek

Polecane posty

Gość mojitka

Wybieram wolność

Gość AS26
No jeśli traktujesz małżeństwo, jako koniec wolności, ograniczenie i kajdanki, to faktycznie lepiej nie marnuj kolejnej osobie życia.

Gość mojitka
Jesli sosoba z ktora jestem ciagle mnie zawodzi to po co byc w takim zwiazku. POtem juz nie chce sie rozczarowac dlatego wybieram wolnosc. PO co mam sie denerwowac, jak to ktos napisał odpisze nie odpisze, zdradzi nie zdradzi. Naprawi cos nie naprawi i itd. itp. po co mi to jesli czegos nie zrobie to bede mogła miec pretensje sama do siebie. Jedynie na kim sie bede mogła zawisesc to na sobie samej.

Gość AS26
I co? po ślubie tak mu się nagle odmieniło? Nie widziałaś, że taki jest przed podjęciem zobowiązania?

Gość mojitka
Mowią ze podobno ludzie się zmieniają, raz zburzył moje zaufanie i teraz nie potrafie mu zaufac. Zresztą tesnie za byciem singlem. Wtedy jak mi cos nieodpowiadalo w facenie miałam go w dupie i tle. Dlatego wolę zycie singielki, wiele moich kolezanek ktore sie rozwiodły nie załują. I widać ze lapiej wyglądają są pormienne szczesliwe. Mówią ze maja wiecej czasu dla siebie, skaczą sobie z kwiatka na kwiatek, jak się pytam nie szukacie sobie kogos na satałe one a po co mi duze dziecko w domu. Robię co chcę śpię z kim chce itp. i tak im dobrze.