Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aktyvvna

Chłopy weźcie się za siebie w końcu!!!

Polecane posty

Gość aktyvvna

Jestem osobą bardzo aktywną, dużo ćwiczę, jeżdżę na rowerze, dbam o ciało bardzo.. i tez chciałabym mieć takiego partnera żebyśmy mieli wspólne pasje.. a tak popatrzyłam ostatnio na swoich znajomych, przyszły ciepłe dni, foteczki na portalach bez koszulki a tam.. 20 letnie chłopy z ciałami 40-latka, zapadnięte klaty, piwny brzuch.. ludzie!! Albo wszyscy z oponkami, albo wielcy koksiarze, anaboliki czy jak to się tam nazywa.. A gdzie zdrowi, wysportowani chłopacy? Dlaczego ja mam dbać o siebie, trzymać rygor a miec faceta lenie??? Co myślicie?? Przecież to nie tak trudno pobiegać 3x w tygodniu albo pogimnastykować się z pół godziny dzieniie..

Gość Verena?K
a czy dbasz o swój kwiat ?

Gość aktyvvna
Podzieli się ktoś swoimi spostrzeżeniami?

Gość facet7cm
no ok powiedzmy, że już wyglądam jak skrzyżowanie Apolla z Adonisem i to wystarczy?

Gość aktyvvna
Oczywiście, że nie, to tylko 40%, reszta to mieć równie sprawny mózg. Dlatego chyba całe życie będę samaaaa

Gość Dżery Springer :)
Stuknij się w łeb babo :P

Jeśli ktoś siebie akceptuje to mu zwisają Twoje opinie i słusznie :D O co ty masz pretensje? Do kogo? Jak ci się coś nie podoba to też się "zapuść".

Gość aktyvvna
Za co ten atak? Jakies kompleksy? Nie chodzi o sam wygląd, chodzi o samą chęć ruszania się, sylwetka przyjdzie z czasem, ale jak tu w otoczeniu znaleźć kogoś takiego, kto w weekend preferuje tylko grill i piwko a ja np wolę rajd rowerowy??

Hahaha,nie kompleksy. Po prostu każdy robi co chce. Wymagaj od siebie,a nie od innych. może ktoś nie odczuwa potrzeby robienia kondycji,czy jeżdżenia rowerem :p

Gość aktyvvna
Przez to, że na ulicach coraz więcej 'zapuszczonych' osób, nie tylko mężczyzn ale też kobiet, przechodzimy z tym do porządku dziennego, staje się norma, że w wieku dwudziestu paru lat 98% ma nadwagę.. wysportowanych osób na palcach ręki można zliczyć, przynajmniej w moim środowisku, mieście ponad 40 tysięcznym..

Gość sssdsdscxyyyyyyyy
dorosniesz to po gimnazium bedzeisz mial inne klopoty ,a nie klata wypasiona

Gość aktyvvna
Masz rację, ale to powinno się zmienić, ja zaczęłam od siebie, teraz chciałabym, żeby inni poczuli jaki sport jest wspaniały!

Gość DEXTER'07
No właśnie-każdy robi to co lubi.To nie Twoja sprawa koleżanko.Każdy robi coś dla siebie, a nie dla czyjegoś oka.nie podobają Ci się to nie patrz-proste.

Gość aktyvvna
Czytanie ze zrozumieniem się kłania, więc skończ najpierw te gimnazjum.

Gość DEXTER'07
Heh, nie każdy musi się przekonywać jaki sport jest wspaniały.miałem taki okres niedawno, że latałem jak dziki na siłownię, biegałem itd, ale doszedłem do wniosku, że jest mi to niepotrzebne-przecież skoro ja uważam, że jest dobrze to po co mam się katować?Dieta,wysiłek,wysiłek,dieta-leję na to.Każdy robi co uznaje za słuszne, a wygląda to jedno-tylko jedno...

Gość brak mi słów ;/
Jakie ludzie mają problemy . . .

Gość aktyvvna
Wiem, że nie zbawię całego świata, nikogo nie zmuszę do niczego, ale ogólnie dyskusja zeszła trochę na inny tor, nie mam na celu wytykanie grubasów, ja poszukuję osób takich jak ja, ale jestem sama, tutaj same kontrataki, na codzień sama, smutne

Gość aktyvvna
Właśnie o to chodzi, żeby nie zmuszać się do tego, nie robić tego żeby tylko ładnie wyglądać, ale po prostu prowadzi c taki styl życia, lubić ruch, wysiłek, to jest zupełnie inaczej jak się lubi to co robi.

Gość brak mi słów ;/
Kobieto jak ci się nie pasuje środowisko,społeczeństwo wypasionych to się wyprowadź lub nie patrz.To każdego osobista sprawa jak wygląda.nie rozumiem w ogóle tego tematu?To trochę śmieszne.

Gość brak mi słów ;/
Może masz problem ze samą sobą?Nie oczekuje od kogoś że się będzie zachowywał tak jak ty.Dla jednego fajnie jest po pracy pójść na siłownie a dla drugiego zjeść dobry obiad i obejrzeć TV-każdy ma prawo sam decydować.Twoje komentarze są dość jednoznaczne.

aktyvvna pełno jest takich facetów o których piszesz, więc nie wiem w czym problem, jedn pracują i robią karierę inni biegają po kilka godzin co kto lubi

Gość aktyvvna
Moim problemem przynajmniej nie jest rozumienie czytanego tekstu. Popracuj nad tym. Również mam swoje życie, normalne problemy, to o czym piszę to moja pasja, chciałam poznać opinie innych ludzi, a Ciebie najwidoczniej coś boli, skoro bezpodstawnie krytykujesz w temacie który Cię zainteresował, inaczej nie wchodziłabyś/wchodziłbyś w ten topik.

Gość to takiego szukaj
Myślimy, że może niech każdy robi co uważa i żyje jak chce, hmm?

Gość LosDragon
Jak ja lubię czytać takie topiki głupków haha :D Heheh a ta k poza tym to frustracje się leczy u psychologa :P hahahahahha

Gość LosDragon
Ja napiszę tak do tej WASZEJ dyskusji yntelygentnej :P W życiu chodzi o to aby być szczęśliwym i zadowolonym ze swojego krótkiego żywota i każdy stara się to wypełniać na swój sposób. Ja np kocham karkóweczkę z grilla i sobie tego nie odmawiam :D Raz się tyje a raz chudnie tyle :P Trzymać linię to może babka która się boi że jeśli nie będzie miała wyglądu to ma przesrane :P Ciepły mocz opada na wasze twarze :P aha i żeby nie było-nie mam kompleksów :P A wagę mam półśrednią :) hahaha

Gość prawdziwy men415151
Prawdziwy mężczyzna do autorki "aktyvvna" pytanie tylko kiedy ty zaczniesz być prawdziwą kobietą :D 🖐️

Gość Xperia ana
Za bardzo chyba patrzysz na wygląd? co ?

Gość aktyvvna
Szukanie, szukaniem, lecz gdzie ;) Btw. niektóre wypowiedzi są ta żałosne, tutaj można 'porozmawiać' tylko o gównie i cipach, zakompleksione osoby chcą pokazać jakie to są mądre, odsuńcie się czasem od tego monitora i zróbcie coś dobrego. Kończę temat, miłego dnia!

Gość Długi
aktyvvna Ja ćwiczę uprawiam z checia trening siłowy i areoby ale nie lubie kolarstwa :)