Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falafele

dzień ojca - co kupić tacie 50 lat?

Polecane posty

Gość falafele

Hej potrzebuję pomysłu na fajny prezent na dzień ojca - odrazu mówię, że pomyasły typu śmieszna koszulka czy coś w tym stylu nie wchodzi w grę. Tata ma 50 lat, chciałabym mu dać coś praktyczne, coś co sobie sam nie kupi a na pewno się przyda. A wy jakie pomysły na prezent macie dla swojego ojca ? Może coś podłapie :)

Gość polska gola
w życiu temu cwelowi bym nic nie kupiła więc nie mam zdania

Gość weto
woda, toaletowa, inne kosmetyki męskie koszula krawat, spinki ładna zapalniczka jesli pali syzoryk z wieloma funkcjami dobra ksiązka, jesli wiesz co by go interesowło śmieszny/ciekawy pendrive dobry elegancki alkohol portfel/teczka

Gość aaaaaaarwena
cholera nie wiem, moj ojciec za rok dopiero 50tka, ale tez chetnie poczytam :( to chyba bardzo indywidualna sprawa, pomysl czego mu na codzien brakuje? moze jakis karnet na masaze, relaksacje jakies? albo ekskluzywne kosmetyki? troche pomysly jak dla kobiety ale tez nie wiem :P

Gość aaaaaaarwena
ja czesto daje jakis fancy alko ale na 50 chyba wypada jakos zaszalec

Gość cubea
Zastanawiam się czy nie wykorzystać Euro i nie kupić tacie czegoś związanego z tym wydarzeniem. Na przykład na koszulki.com widziałam, że można zamówić koszulkę reprezentacji Polski z nadrukowanym imieniem lub nazwiskiem osoby, której chcemy taki prezent wręczyć. Jeżeli tata jest kibicem piłki nożnej, to na pewno będzie zadowolony z takiego prezentu.

Gość basienkawwa
My w tym roku dajemy wspolny prezent dla rodzicow (mama dostala tylko kartke w marcu), wysylamy ich na weekend do krakowa do nowego hotelu ibis przy rynku. zawsze chcieli krakow zwiedzic a byli tylko przejazdem jak co roku do zakopanego jezdzimy, wiec w koncu beda mieli dwa dni zeby pospacerowac i pozwiedzac

Gość Byk24
najlepiej flaszke bo ladna i wypic mozna

Gość tatotatococikupiiiccc
hahaha flaszka to dosc fajny pomysl;p ale chyba nie dla mojego taty;p ostatnio tez sie nad tym zaczelam zasanawiac - i myslicie ze jak kupie tacie w prezencie szlafrok to bedzie ok? czy bedzie to fopa i tata uzna, ze go juz do snu ukladam ;p

hahaha flaszka to dosc fajny pomysl;p ale chyba nie dla mojego taty;p ostatnio tez sie nad tym zaczelam zasanawiac - i myslicie ze jak kupie tacie w prezencie szlafrok to bedzie ok? czy bedzie to fopa i tata uzna, ze go juz do snu ukladam ;p

Gość icokupiles?
:D byl szlafroczek? :D:D:D

Gość icokupiles?
lol bylem pewny ze odpusiciles;p kurna faktycznie drgi, moj by wolal flaszeczke w to miejsce;p ale kazdy wie co dla niego jest najlepsze hahaha

z szlafroka sie ucieszyl a przynajmniej nie dal poznac ze sie nie podoba;p;p;d

Gość wiencko
W tym roku kupuję coś do wędkowania. Nie wiem jeszcze dokładnie co, może wędkę albo kołowrotek. Coś się stąd wybierze http://www.wedkarski.com/. Mój ojciec to kocha, także z każdej propozycji będzie zadowolony :)